Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΚ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Απάντηση στην ανάρτηση της πρωταθλήτριας Σοφίας Υφαντίδου, σχετικά με την παραχώρηση του ΔΑΚ, εξέδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου. Συγκεκριμένα αναφέρει:
"Νιώθουμε την ανάγκη ως Σύλλογος να απαντήσουμε στη Σοφία Υφαντίδου μιας και μας στοχοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , κρίνοντας βέβαια με την δικιά της κρίση , ή μήπως όχι;

Διαβάζοντας λοιπόν την ανάρτησή σας , και χωρίς καμία διάθεση να σας τα 《χώσουμε》, έχουμε κάποια αυτονόητα ερωτήματα να σας θέσουμε. Αφού λοιπόν σας ενημερώσουμε ότι αυτό που εσείς βλέπετε σαν πανηγύρι , για εμάς αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων για την επιβίωση του συλλόγου . Αυτή η βραδιά για την οποία θυσιάζουν κόπο και χρόνο δεκάδες εθελοντές και τιμούν με την παρουσία τους 1000 και πλέον συνανθρωποί μας , δίνει πνοή σε έναν σύλλογο με πάνω από 100 παιδιά και πλούσια πολιτιστική δράση .
Πάμε όμως να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.
Ουδέποτε και κανείς από εσας τους αθλητές προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας , να μας εκφράσει τα παράπονά του ή τα όποια τυχόν στραβά μπορεί να συμβαίνουν. Εμείς παρότι εξασφαλίζουμε την νόμιμη άδεια για τη χρήση του χώρου είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση με εσάς προσδοκώντας σε ένα πνεύμα συνεργασίας , παρότι χρησιμοποιούμε το χώρο για μία ή δύο βραδιές και χωρίς να αποτρέπουμε ή εμποδίζουμε τον οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το χώρο , και στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε δωρεά 2 κλειστούς πάγκους προς χρήση όλων των αθλητών και δική μας εκμετάλλευση μόνο για δύο βραδιές το χρόνο .
Επίσης μεριμνούμε για την καθαριότητα του χώρου και έχοντας γνώση οι φύλακες από πέρσι έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο του χόρου πριν και μετά την εκδήλωσή μας. Η μόνη 《επικοινωνία 》που είχαμε ήταν με κάποιους κυρίους του σιναφιού σας οι οποίοι μας προσέγγισαν ήταν μπινελίκια , αρνητικότητα και εχθρότητα απέναντί μας δίχως ίχνος σεβασμού. Όσον αφορά την καθαριότητα ειδικά του εξωτερικού χώρου του γηπέδου και πίσω από τα δικά σας αποδυτήρια , κάνοντας μία βόλτα το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι μάλλον είστε καλύτερη αθλήτρια απ'ότι καθαρίστρια. Και μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε υπάρχει φωτογραφικό υλικό και για αυτό.
Και πάμε τώρα στο καίριο ερώτημα . Τι είναι αυτό που πραγματικά σας οδήγησε να κάνετε αυτήν την ανάρτηση; ΜΗΠΩΣ η δημόσια ευχαριστία του προέδρου προς τις δημοτικές αρχές του τόπου; ΜΗΠΩΣ; Νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μακροχωρίου, τον πρόεδρο της Καπα και τον δήμαρχο Βέροιας. Οχι γιατί μας βοηθάνε οικονομικά ούτε για κάποιο ίδιο όφελος , απλά και μόνο γιατί έχοντας βιώσει ψευτιά και σαπίλα παλιότερα βρήκαμε επιτέλους κάποιους ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε ευχάριστα.
Βρήκατε λοιπόν την ευκαιρία να βάλετε κατά των δημοτικών αρχών μέσο του συλλόγου μας . ΜΗΠΩΣ γιατί πλησιάζουν εκλογές .... ΜΗΠΩΣ ?
Εμείς είμαστε ένας πολιτιστικός σύλλογος κομματικά ανένταχτος και γιαυτό η κρίση μας ήταν και θα 'ναι καθαρή . Μπορεί βέβαια να μην είμαστε ποντιάρες σαν εσένα αλλά καλά θα κάνεις να μάθεις σαν δημόσιο πρόσωπο που είσαι να σέβεσαι τον αγώνα που κάνουμε όχι για πάρτη μας όπως ΕΣΥ αλλά για τον πολιτισμό , την παράδοση , τα ήθη έθιμα και ιερά αυτού του τόπου γιατί ο αγώνας μας διαφέρει πολύ 
Δεν είδαμε καμία αντίδραση από μέρους σας όμως όταν ο χώρος χρησιμοποιούνταν από άλλο πολιτιστικό σύλλογο για τριήμερες εκδηλώσεις. Είπαμε όμως, είσαι ποντιάρα.

Ελπίζουμε του χρόνου με το καλό να μην έχουμε και τρίτο επεισόδιο στη σειρά αυτή , και πριν αποφασίσετε να κατακρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις καλά είναι να γνωρίζετε , γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός , για να κατηγορείς κάτι πρέπει πρώτα να το γνωρίζεις".
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ  ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ
"Καιρό είχα να τα χώσω λίγο...αλλά αφού μου δίνουν την αφορμή στο πιάτο ας μην την αφήσω ανεκμετάλλευτη...σημείωση: Είμαι και εγώ Ποντιάρα..
Και αφού τα Δημοτικά Στάδια είναι για τα πανηγύρια. Ναι..αυτό το κατεστραμμένο στάδιο, που αν ο Δημήτριος Βικέλας του οποίου έχουν δώσει το όνομα του θα ένιωθε ντροπή βλέποντας την κατάντια του...
--επανέρχομαι--και καλά κάνουν αυτοί που ζητάνε την άδεια να τα οργανώσουν εκεί μέσα, αφού υπάρχουν "πρόθυμοι" να λένε ΝΑΙ,(μόνο αν τους ζητήσουμε εμείς κάτι, τρώμε πόρτα κατάμουτρα...)
Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο.. ήταν μια καλή ευκαιρία, γιατί για άλλο λόγο δεν πατάνε το πόδι τους εκεί μέσα.. Να βρεθούν Δημάρχοι, Αντιδημάρχοι.. κ.α..
Βρε..μήπως ισχύει το γνωστό ρητό. "Είμαστε για τα πανηγύρια;;"
Σίγουρα το θέμα των συζητήσεων τους την ώρα που έπιναν τις Ρετσίνες και τις μπύρες και έτρωγαν το σουβλάκι, θα ήταν: Πως να διώξουμε τους άχρηστους αθλητές απο εδώ μέσα μπας και κάνουμε κανένα πανηγυράκι ακόμα.. πως να αναβαθμίσουμε τα πανηγύρια και ότι άλλο ΔΕΝ εχει σχέση με αθλητισμό;;;
Φαντάζομαι ότι με τόσες ρετσίνες και μπύρες θα πέτυχαν και κανέναν να κατουράει σε καμία γωνία. από αυτές που έχω καθαρίσει δεκάδες φορές.. αλλά τι τους νοιάζει;;; μήπως θα ξαναέρθουν μέχρι να δώσουν άδεια για άλλο ένα πανηγύρι;; το χάλι επίσης τριγύρω είναι χειρότερο αλλά αυτοί περπατήσαμε με παρωπίδες μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι τους.... Ευτυχώς που δεν έχουν μόνο τα γάλατα ημερομηνία λήξης..
Υ.Γ 200 χλμ πιο πέρα είναι μια πόλη που λέγεται Καβάλα..
Έχει μια Δήμαρχο που λέγεται Δήμητρα Τσανάκα και έναν Αντιδήμαρχο που λέγεται Γιώργος Φιλόσογλου..
Τολμήστε να τους ρωτήσετε τι πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε τον αθλητισμό...
Και συγκεκριμένα τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ..
Γιατί για τα υπόλοιπα αθλήματα, ξέρουμε..
Τολμήστε απλά...Καλό θα σας κάνει.. ίσως και λίγο σοφότερους...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ