Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ημαθιας για την εκδηλωση για Imathia Quality και για επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία

Δελτίο Τύπου για Imathia Quality

Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την εξαιρετικά πετυχημένη πρωτοβουλία προβολής της Ημαθίας στις εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα («Ζάππειο»). Η συντονισμένη δράση όλων των φορέων της περιοχής για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας μόνο κέρδη μπορεί να φέρει. 
Ωστόσο μια σειρά από οργανωτικές αδυναμίες, που σύμφωνα με τα δεδομένα, οφείλονται τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στην Αντιπεριφέρεια τείνουν να ακυρώσουν την αξία της πρωτοβουλίας. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τέτοιας μορφής εκδηλώσεις δεν κρίνονται μόνο από το περιεχόμενο τους, αλλά κυρίως από την επικοινωνιακή διαχείριση τους. Ελπίζουμε να πρόκειται για απειρία και όχι για συνειδητή επιλογή προβολής (;;;;) συγκεκριμένων προσώπων και καταστάσεων το γεγονός της ΜΗ αποστολής προσκλήσεων στο πολιτικό προσωπικό του Κέντρου, να μην ήταν συνειδητή επιλογή, αλλά αβελτηρία των αρμοδίων, σημειώνοντας απλώς ότι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κ. Φ Γεννηματά περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την πρόσκληση που θα της επέτρεπε την παρουσία της στις εκδηλώσεις. Υποθέτουμε μάλιστα ότι αυτή η «παράλειψη» θα αφορά και άλλους και όχι μόνο την Πρόεδρο μας. 
(Υ.Γ. Δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα μια αντιπαράθεση για το θέμα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πήραν το μήνυμα)   
Δελτίο Τύπου για επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία

Σχολιαστής της επικαιρότητας ο κ. Νεφελούδης  

Εντύπωση προκαλούν, για άλλη μια φορά, οι δηλώσεις του Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας που βρέθηκε πρόσφατα στην περιοχή μας για δυο θέματα που ταλαιπωρούν εκατοντάδες συμπολίτες μας. Σε ρόλο παρατηρητή και σχολιαστή  της επικαιρότητας ο κ. Νεφελούδης μας είπε ότι «αόρατες δυνάμεις» που κρύβονται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας εμποδίζουν την «αριστερή» Κυβέρνηση να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις στις υποθέσεις της ΕΝ.ΚΛΩ και των s/m «Καρυπίδης». Η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι ακόμη ένα δείγμα  ανευθυνότητας, ανικανότητας και φθηνού λαϊκισμού που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών. Οι ταλαιπωρημένοι πολίτες που πίστεψαν στην ακατάσχετη ψευδολογία των σημερινών κυβερνώντων έχουν απαίτηση να ακούσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αυτή δεν βρίσκεται ούτε σε αόριστες υποσχέσεις, ούτε πολύ περισσότερο στη μετάθεση των ευθυνών που έχει η παρούσα κυβέρνηση. «Τζίφος» λοιπόν η επίσκεψη Νεφελούδη στην Ημαθία και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι ενδιαφερόμενοι πολίτες. 

 Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ