Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

15 εντυπωσιακά ζώα που βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου!!

15 εντυπωσιακά ζώα που βλέπεις πρώτη φορά στην ζωή σου . Ποιο ήταν το κατοικίδιο ζώο σας μεγαλώνει; Ένα σκυλί? Μια γάτα? Λοιπόν, οι καιροί έχουν αλλάξει, και τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίρνουν απίστευτα πλάσματα για να μεγαλώνουν και να αγαπούν ως
κατοικίδια ζώα.


Η Καυτή Πιπεριά  έκανε μια λίστα με τα περίεργα και αξιολάτρευτα κατοικίδια ζώα που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να τα έχουν ως κατοικίδια ζώα, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι μια τόσο καλή ιδέα μετά από όλα.

Μπλε γλαύκος

Αυτό το μικρό πλάσμα ονομάζεται επίσης «μπλε άγγελος», «μπλε δράκος» και «χελιδόνι της θάλασσας». Όταν αναπτυχθούν πλήρως, μπορούν να έχουν μήκος μέχρι 3 εκατοστά. Τα μπλε glaucuses ζουν σε τροπικά νερά και χρησιμοποιούν καμουφλάζ για την αποφυγή των αρπακτικών.

Dragon Lizard

Επίσης γνωστοί ως «νάνοι δράκοι», βρέθηκαν πολύ πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στις Άνδεις της Νότιας Αμερικής. Είναι μια σαύρα ξύλου που είναι ενεργή κατά τη διάρκεια της ημέρας και πραγματικά μοιάζει με ένα μικροσκοπικό δράκο. Ποιος δεν θα ήθελε αυτό στο σπίτι τους;

Mantis γαρίδα

Ξεχάστε ένα κοκτέιλ γαρίδας με αυτό! Κανείς δεν θα δοκιμάσει ποτέ πρόθυμα μια γεύση. Αυτά τα πανέμορφα μικρά θαλάσσια πλάσματα έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, και φαίνονται εκπληκτικά σε κάθε τύπο. Τα πιο «φανταχτερά» αυτά είναι γαρίδες παγωνιές, όπως αυτή της εικόνας. Ονομάζονται επίσης Aquaria και είναι γαρίδες αλμυρού νερού που κρατούνται σε αιχμαλωσία.

Πορτοκαλί αράχνη χελώνα

Για τους ανθρώπους που προτιμούν μικρά απροσδόκητα κατοικίδια ζώα, κοιτάξτε σε αυτές τις πολύχρωμες αράχνες. Ο encyosaccus sexmacculatus ζει συνήθως στην άνω λεκάνη του Αμαζονίου στον Εκουαδόρ, το Περού και τη Βραζιλία και θα χρειαστεί πολλή ζέστη στο περιβάλλον τους.

Κόκκινο πάντα

Οι Pandas είναι εξαιρετικά λατρευτές, αλλά αυτό το υπέροχο πράγμα, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται «μικρότερη παντα», είναι ένα τέλειο μείγμα αρκούδας και γάτας. Μπορούν να είναι στοργικοί και πραγματικά αστείο, γι ‘αυτό πήραν το διαδίκτυο από καταιγίδα λίγα χρόνια πίσω. Δυστυχώς, αυτές οι ομορφιές απειλούνται, και η διατήρηση ενός στο σπίτι θα ήταν αρκετά απερίσκεπτη.


Blue Parrotfish

Ποιος δεν θα ήθελε να εμπορεύεται το χρυσόψαρο για αυτό το χαμόγελο πρόσωπο; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνουν με μήκος 1,2 μ. Και βάρος περίπου 20 λίβρες, οπότε θα χρειαστείτε μια αρκετά μεγάλη δεξαμενή ψαριών!

Tahr

Αυτός είναι ένας τύπος αιγών, αλλά, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, έχει υπέροχη γούνα και θα μπορούσε εύκολα να ασκηθεί σε διαφήμιση Pantene. Cindy Crawford, προσέξτε!

Μη ξεχάσετε να δείτε και τα άρθρα μας στη Καυτή Πιπεριά
Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Donald Trump
29 εντυπωσιακές φωτογραφίες που δείχνουν την χαρά του Χειμώνα..
Τα 10 πιο απίστευτα ακριβά περιπολικά στον κόσμο


Ηλί Πίκα

Ίσως εσείς ή ένας από τους παιδικούς φίλους σας είχε ένα μικρό χαριτωμένο λαγουδάκι ως κατοικίδιο ζώο, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο μικρός τύπος. Το Ili Pika είναι ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση και μοιάζει πολύ με ένα κοντινό βουνό κουνέλι, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα κουνέλια ή τη γενετική τους. Οι Πίκες είναι πραγματικά μικρές (μέχρι 250 γραμμάρια σε βάρος) και είναι χρωματισμένες με κόκκινες κηλίδες στο μέτωπο, στο λαιμό και στο στέμμα.

Νωθρότητα

Κανείς δεν έχει ένα φάντασμα σαν αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα! Υπάρχουν κανάλια του YouTube αποκλειστικά για αυτούς τους τύπους καθώς και φαντασίας και comics για τους. Οι άνθρωποι είναι γενικά παραπαίωσαν με αυτά τα τριχωτά, ευρύφανα, χαλαρά πλάσματα. Απλά κοιτάξτε τους για να ξέρετε γιατί!


Quokka

Ονομάστηκε «το πιο ευτυχισμένο ζώο στον κόσμο», το quokka είναι ένα κατοικίδιο ζώο που μπορείτε να τολμήσετε να το έχετε εάν δεν φοβάσαι εύκολα με αυστηρούς κανόνες για τους οικοτόπους. Ωστόσο, θα πρέπει να ζήσετε στην Αυστραλία αν ελπίζετε να συναντήσετε ένα.

Baby Φίδι

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που αγαπούν τα ψυχρόαιμα ζώα. Για αυτούς, αυτά τα μικροσκοπικά φίδια θα είναι τέλεια. Αν και η φωτογραφία στην εικόνα είναι βασικά ένα μωρό, είναι σίγουρα μοναδικό και αρκετά αξιολάτρευτο με τον δικό της τρόπο. Ω, θα πρέπει επίσης να το τροφοδοτήσετε στα ποντίκια σε κάποιο σημείο.


Σκατζόχοιρος

Κατοικημένα δάση και πάρκα, οι σκαντζόχοιροι είναι πραγματικά ποντίκια με βελόνες και χαριτωμένα πρόσωπα. Οι εκφράσεις του προσώπου τους είναι διακριτικές και είναι πολύ ωραίες να έχουν γύρω τους. Αλλά θυμηθείτε ότι είναι σαρκοφάγα πλάσματα, που σημαίνει ότι τρώνε σφάλματα (όχι μήλα, όπως οι σκαντζόχοιροι στα παραμύθια).

Σκίουρος

Είμαστε συνηθισμένοι να σκεφτόμαστε skunks ως άσχημο, ασπρόμαυρο, υπερμεγέθη σκίουροι που είναι πρόθυμοι να μπουν στα σκουπίδια σας. Αλλά απλά κοιτάξτε αυτό το μικροσκοπικό skunk μωρών με φρέσκα μάτια. Δεν είναι απλά αξιολάτρευτο; Αυτό είναι ένα κατοικίδιο ζώο για κάποιον χωρίς μυρωδιά σίγουρα όμως.

Τάπιρος

Αυτή η ελαφρώς ενοχλητική διασταύρωση μεταξύ ενός χοιριδίου και ενός ελέφαντα με ιδιαίτερο χρωματισμό και μια μικρή περιοχή οικοτόπου είναι αξιοθαύμαστα αδέξια, πολύ ωραίο και ένα ασυνήθιστο ζώο. Από τη φωτεινή πλευρά, ο χαρακτήρας του είναι αρκετά δροσερός.

Μικρό Γουρουνάκι

Μιλώντας για χοιρίδια, η μόδα κατοικίδιων κατοικίδιων μίνι χοίρων μας πήρε από τη θύελλα πριν από μερικά χρόνια, και μπορείτε ακόμα να συναντήσετε ανθρώπους στους δρόμους περπατώντας τις cuties τους με ένα λουρί. Και μπορούμε πραγματικά να τους κατηγορήσουμε;

Μπόνους: Δράκος

Ενώ αυτό το μικρό πράγμα είναι εντελώς κατασκευασμένο από χάντρες, μπορεί κανείς να ονειρεύεται, έτσι; Επίσης, ένα κατοικίδιο ζώο σαν αυτό δεν χρειάζεται πραγματικά φαγητό ή ειδική φροντίδα. Τι ευλογία!
Υπάρχουν ζώα που θα αγαπούσατε να έχετε ως κατοικίδια ζώα στο σπίτι σας; Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί μας στα σχόλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ