Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣΩΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Θεμα δημιουργηθηκε κατα την χθεσινη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Βεροιας οταν ο επικεφαλης της ελλασωνας αντιπολιτευσης του Συνδιασμου ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ Ιωαννης Παπαγιαννης εφερε προς συζητηση και εγκριση στα προ ημερησιας θεματα ψηφισμα για το
θεμα με τν ονομασια των Σκοπιων να παρει θεση το Δημοτικο Συμβουλιο κατα της ονομασιας με τον ορο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για το γειτονικο κρατιδιο και αυτη αποριφθηκε και ουτε καν συζητηθηκε απο την πλειοψηφουσα Δημοτικη παραταξη.Εξαλλος εμφανιζεται ο Ιωαννης Παπαγιαννης απο αυτην την κινηση οπως πληροφορουμαστε και θεωρει τον Δημαρχο και την παραταξη του κατωτερη των περιστασεων.Η πρωτη αντιδραση του μεσω φεισμπουκ

Η παράταξη Βοργιαζίδη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βεροίας ψήφισε ΚΑΤΑ της συζήτησης ψηφίσματος μου ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης για το σκοπιανό με τίτλο "Η Μακεδονία είναι Ελληνική". Ντροπή και όνειδος. Αναλυτικότερα στοιχεία θα ανακοινώσουμε σύντομα. Πρώτα το συμφέρον της Ελλάδας. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα.

Aναλογο ψηφισμα εφερε και ο επικεφαλης της μειζων αντιπολιτευσης Κ Καραπαναγιωτιδης και αποριφθηκε και αυτο με την αιτιολογια οτι υπαρχει αναλογο ψηφισμα απο την ΠΕΔ που υπογραφεται και απο τον Δημο Βεροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ