Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας με αφορμή πρόταση ψηφίσματος για το σκοπιανό. Παπαγιάννης προς Βοργιαζίδη: «Είσαι κατώτερος των περιστάσεων».

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας μετά την άρνηση της ομάδας Βοργιαζίδη να δεχτεί προς συζήτηση το ψήφισμα του επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης γνωστού Δικηγόρου κου. Ιωάννη Παπαγιάννη με τίτλο «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Επικράτησε αναστάτωση και εκνευρισμός με έντονους διαξιφισμούς τόσο από τον κο.
Παπαγιάνη όσο και άλλους συμβούλους της αντιπολίτευσης κατά των κκ. Βοργιαζίδη και Τσαπαρόπουλου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Ακούστηκαν αντεγκλήσεις και αναφορές και για την αμφιλεγόμενη στάση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη στο θέμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας σε συνδυασμό επίσης και με παλιότερη υπογραφή συμφωνίας με την πρώην δήμαρχο και πολιτικό καθοδηγητή του κου. Βοργιαζίδη, της οποίας διετέλεσε αντιδήμαρχος από το 2010 και θεωρείται κομιστής του πολιτικού της δακτυλιδιού.


Η πλειοψηφία Βοργιαζίδη αρνήθηκε να έρθει προς συζήτηση ψήφισμα του κου. Παπαγιάννη με τίτλο «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Τα συμπεράσματα ευνόητα για τις μάσκες που έπεσαν και τις αληθινές προθέσεις ορισμένων. Με το πέρας της διαδικασίας και εκτός μικροφώνου ο κος. Παπαγιάννης με εμφανή αποδοκιμαστική διάθεση με την πολιτική στάση της αιρετής διοίκησης του Δήμου Βέροιας δήλωσε φωναχτά προς τον κο. Βοργιαζίδη: «Είσαι κατώτερος των περιστάσεων».

http://veriotises.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ