Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

«Κεραυνοί» του Στρατηγού Φράγκου για τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών: «ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»...

“Κεραυνοί” του Στρατηγού Φράγκου κατά της Τουρκίας αλλά και των συμμάχων για το ζήτημα της σύλληψης των δυο στρατιωτικών. Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ σε ομιλία του στην Καλαμπάκα την Παρασκευή το βράδυ, υποστήριξε ότι η σύλληψη των δυο στελεχών του Στρατού Ξηράς έγινε κατ’ εντολήν του “σουλτάνου” Ερντογάν.
O... 
κ. Φραγκούλης Φράγκος χαρακτήρισε σκαιότατη τη συμπεριφορά της στρατοχωροφυλακής κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια. Ο Στρατηγός Φράγκος υποστήριξε ότι είναι θρασύδειλη η επιχείρηση της γείτονος στο Αφρίν υπογραμμίζοντας ότι θα γίνει το Βιετνάμ της Τουρκίας. Επιπλέον έκρουσε καμπανάκια κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα και τις επιπτώσεις του μεταξύ άλλων και στις ένοπλες δυνάμεις.

Δείτε αναλυτικά τι είπε στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του ο επίτιμος Α/ΓΕΣ:

Το 1997 αυτά δηλαδή που τώρα πάνε στρατιώτες, μαλλον το 2016, πήγαν 50.000. Φανταστείτε από το 1983 που ήταν το 1997 η κατάταξη είχαμε 50.000, 33.000 λιγότερους στα μητρώα αρρένων εγγεγραμμένους. Και να σας παω και παραπέρα, αυτοί που γεννήθηκαν 1999, εχουμε παιδιά μόνο 45.000 που θα πάνε στο στρατό ξηράς. Κι αυτά που γεννηθήκαν το 2013 και θα πάνε το 2032, θα είναι μόνο 38.000. Και με τη μετανάστευση την οποία γίνεται καταλαβαίνετε ότι αυτά τα νούμερα θα πάνε παρακάτω. Θα φύγουν αυτά τα παιδιά. Διότι δεν τους παρέχουν εργασία.

Αυτόν τον γείτονα έχουμε. Και προσπαθούμε να τον παλέψουμε με τι; Με λόγια; Με κινήσεις φιλίας; Με κουμπαριές με τι; Ποτέ δεν βάζεις το χέρι σου ή το κεφάλι σου μέσα στο κεφάλι της τίγρης. Αυτό κάνουμε εμείς τώρα. Δεν το θωπεύεις το θεριό. Το θεριό το στήνεις απέναντι και του λες: Είμαι εδώ και αν τολμήσεις θα έχεις την απάντηση που σου πρέπει.

Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει να λυθούν θέματα. Πρέπει να αλλάξει το άρθρο 21 παράγραφος 3 και 4 του Συντάγματος, που αφορά στο θέμα της οικογένειας, οπου λέει ότι την προστατεύουμε. Εκεί λοιπόν θα πρέπει να μπει σύσταση ειδικού ταμείου αρωγής οικογενειών. Με κάλυψη των εξόδων από τη σύλληψη ούτε καν από τον τοκετό. Έως την ενηλικίωση των τέκνων. Πρωτοστάτης σε αυτό και η εκκλησία μας. Πρέπει να πειστούν οι οικογένειες, οι ελληνίδες ότι πρέπει να κάνουν παιδιά. Για τη δική τους ευτυχία. Για την ευτυχία όλων. Για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Και όσο πιο πολλά παιδιά έχει μια οικογένεια τόσο πιο ευτυχισμένη είναι. Και είδατε τι έλεγαν οι παλιοί. Θα πρέπει πάση θυσία αυτό το θέμα. Τους εθνικούς ευεργέτες. Δυστυχώς αυτοί έχουν εκλείψει.

Ήδη για να εξευμενίσει το Σουλτάνο της γειτονικής χώρας η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να του δώσει ακόμη 3 δισεκατομμύρια. Γνωρίζουμε όλοι ότι μέρος αυτών των χρημάτων τα δίνει η Ελλάδα; Και στα προηγούμενα 3 δις είχαμε ποσοστό συμμετοχής. Πληρώνουμε δηλαδή τον Τούρκο, για να τον εξευμενίσουμε και να μην μας στείλει πολλούς. Σε μας μάλιστα μας κλείσανε τα σύνορα για να μην μπορούν να πάνε προς τα πάνω. Διαλέξαν τι θέλανε και τώρα αρχίσαν να μας λένε οι Γερμανοί, θα δουν ποιοι δεν πήγανε νόμιμα εκεί για να μας τους γυρίσουν πίσω. Έτσι επιλύονται τα θέματα; Επειδή κάποιοι με αφέλεια πήγαν και υπογράψανε συνθήκες τις οποίες δεν βλέπαν τι γίνεται;

Επίσης πρέπει να γίνει ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη θράκη και στα ακριτικά νησιά. Κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου στοχευμένα. Πριν από τέσσερις ημέρες δόθηκαν στοιχεία για το νομό Ροδόπης.

Η Τουρκία είναι σε εθνική περιδίνηση. Έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Έχει σοβαρότατο πρόβλημα να τα βρει με τον εαυτό της…Διότι όταν έχεις μια χώρα 18 μήνες, δηλαδή υπό στρατιωτικό καθεστώς είναι. Έχουν καταργηθεί όλες οι ελευθερίες. Φυλακίζονται οι πάντες και τα πάντα. Μέχρι και αυτόν που έφτιαχνε μπακλαβάδες, τον φυλακίσανε γιατί κάποτε είχε φυλακίσει τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος μάλιστα ήταν ο μέντορας του Ερντογάν στο Ισλάμ. Κι ακούστε συμπεριφορά. Πιάσανε έναν προτεστάντη ο οποίος έκανε ένα θεάρεστο έργο μέσα στην Τουρκία και του επέβαλαν ισόβια, ώστε να αναγκάσουν τη μεγάλη δυνάμη του κόσμου τις ΗΠΑ, να δώσουν τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Ζουνε δηλαδή σε μια χώρα, η οποία είναι χώρα τρομοκράτης. Αυτή την ώρα ισοπεδώνει την πόλη του Αφρίν. 400.000 κούρδοι είναι αυτή τη στιγμή χωρίς νερό. Τους πολεμανε με ότι πιο σύγχρονο οπλικό σύστημα υπάρχει. Έναν λαό ο οποίος πολεμάει με λιανοτούφεκα. Και επαίρονται και καυχώνται ότι είναι οι νικητές. Οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ. Γιατί περι αυτού πρόκειται. Εκ του ασφαλούς νικητές. Τι νικητές; Που εκεί πέρα θα τους γίνει ο δικός τους βάλτος. Θα είναι το δικό τους Βιετνάμ. Διότι οι Κούρδοι τους αφήνουν να μπουν μέσα τώρα αλλά τους ετοιμάζουν μεγάλο καψώνι. Οι πρώτοι στον ανορθόδοξο πόλεμο. Και σας λεω ενημερωτικά ότι η μεγάλη αδυναμία του τουρκικού στρατού, επειδή είναι κονοφορμιστές, δεν αλλάζουν τακτικές, η αδυναμία τους είναι ότι τους κάνεις ανορθόδοξες ενέργειες. Η Ελλάδα αντιμετώπισε το 1821 την οθωμανική αυτοκρατορία διότι πολεμουσε ανορθόδοξα.

Μέχρι τώρα είχαμε παραβάσεις παραβιάσεις. Κάτι αντίστοιχο και στη θάλασσα. Το τελευταίο επεισόδιο με τα δυο παλικάρια που κρατούνται μας μεταφέρει και σε μια άλλη κρίση. Που; Και στο στρατό ξηράς. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει να είναι σημέρα η 17η ημέρα που κρατούνται αυτα τα παλικάρια, χωρίς καμμία αιτία. Πράγμα που έπρεπε να λήξει εντός ολίγων ωρών, έτσι όπως είθισται όταν έχουμε τέτοιου είδους μεθοριακά επεισόδια. Όταν ενημερώθηκε ο Σουλτάνος από τον Ακάρ ότι έχουν συλληφθεί δυο έλληνες αξιωματικοί, διότι ήταν μαζί σε περιοδεία, τότε έδωσε εντολή να συλληφθούν από αυτούς που έχουν κατατρομοκρατήσει την τουρκική κοινωνία και αυτή δεν είναι άλλη από τη Τζαντάρμα. Και η οποία μετά το πραξικόπημα έχει υπαχθεί πλήρως στο υπουργείο Εσωτερικών και εκεί έχει μπει ο Σοϊλέ, ενας υπαρχηγός του AKP και ο οποίος είναι υπεύθυνος στο υπουργείο Εσωτερικών.

Κατα συνέπεια συνελήφθησαν από τους Ισλαμιστές. Η συμπεριφορά τους ήταν σκαιότατη όταν μεταφέρονταν στην εισαγγελία, δίκην σκουπιδιών.Και αυτή η εικόνα γύρισε σε όλον τον κόσμο και έρχεται ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος, ο κ. Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο οποίος είναι υπάλληλος δικός μας, διότι πληρώνεται και αυτός από το ελληνικό δημόσιο, και μας πουλάει εν ψυχρώ. Δεν χωράει η λέξη τρέλα. Και λεει η Τουρκία είναι ένας σημαντικός εταίρος και δεν μπορώ να πάρω θέση, βρείτε τα μόνοι σας. Τι λες ρε; Ποιος σε έβαλε εκεί πέρα και γιατί δεν γίνεται ο πραγματικός σεισμος, να ανατινάξουμε το σύμπαν και να τον εγκαλέσουμε. Διότι οι ως στιγμή ενέργειες ήταν οι ορθές. Από δώ και περα μετά την άρνηση της ΕΕ, διότι και αυτοί περί άλλων τυρβάζουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ