Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (τμήμα μπάσκετ) - ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΥΘΥΜΗ ΚΟΘΡΑ - ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 29 άτομα, , τα οποία χαμογελούνΗ εικόνα ίσως περιέχει: 29 άτομα, , τα οποία χαμογελούνΠανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατούσε την Κυριακή 20/5 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» για την επίτευξη του στόχου κατάκτησης του πρωταθλήματος και την ταυτόχρονη άνοδο στην Β΄ Εθνική από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.
Πριν τον αγώνα παιδιά των ακαδημιών έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» στην εκδήλωση συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια και έδειξαν τις ικανότητες τους σε μικρής διάρκειας αγώνες κερδίζοντας
πλούσια δώρα.

Νικητές των παιχνιδιών ανά κατηγορίες είναι οι :
2003-2004 Κόζας Μάνος
2005 Πιπεράκης Μάνος
2008-2009 Μπλατσιώτης Αντώνης και Μαργαριτόπουλος Βαγγέλης
2007 Πατσιαβούρας Μιχαήλ
2006 Καρανίκας Βασίλης
2010-2011-2012 Καπράρας Γιώργος

Κατά τη έναρξη του παιχνιδιού οι παίκτες της ομάδας πέταξαν μικρές μπάλες στο κοινό και τρεις τυχεροί είχαν την ευκαιρία στο ημίχρονο να πραγματοποιήσουν σουτ από την γραμμή του τρίποντου με έπαθλο 3 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Τα εισιτήρια παρέδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ κος Ηλίας Λαζός.
Οι τρείς νικητές είναι οι Λαναράς Μιχάλης, Σταυρακίδης Απόστολος, Αμπρικίδης Βασίλης


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας Ευθύμη Κοθρά για έναν ακόμα χρόνο. 
Ο 36χρονος αθλητής θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του) στην πόλη που τόσο αγάπησε και τόσο αγαπήθηκε και θα ηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου της προσπάθειας της ομάδας για μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας. 

Αρχίζοντας από τον αρχηγό και πιστή στις εξαγγελίες της, η διοικούσα επιτροπή θα προσπαθήσει να διατηρήσει ατόφιο τον φετεινό κορμό της ομάδας και εν συνεχεία να προχωρήσει σε περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ.  Κσλωσορίζουμε τον αρχηγό και του ευχόμαστε να έχει μία επιτυχημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ