Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Νέο σοκ στις ΕΔ! Στρατιώτης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στη Ρω εν ώρα σκοπιάς.


Νέο σοκ στις ΕΔ καθώς αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στρατιώτης του Ελληνικού Στρατού.
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο... 
ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό.

Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.

Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.

Πολλά περίεργα συμβαίνουν στον Ελληνικό Στρατό τώρα τελευταία και μιλάμε για ένα διάστημα μερικών ημερών

«Πάω να εκτελέσω το καθήκον μου» είπε προχθές 21χρονος στρατιώτης της 1ης ΜΑΛ με καταγωγή από το Άδενδρο Θεσ/κης στους γονείς του φεύγοντας από το σπίτι του το πρωί.

Ο στρατιώτης αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία του κατευθύνθηκε με το στρατιωτικό τυφέκιο M16A2 (κατ'άλλες πηγές είχε την έκδοση Μ4 του M16, το γνωστό «καραμπινάκι» των ειδικών δυνάμεων) και άρχισε να πυροβολεί προς κάθε κατεύθυνση.

Υπόθεση κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου από φυλάκιο στο Καστελόριζο, με δράστη έναν δόκιμο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, απασχολεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Πριν τέσσερις ημέρες ένας 22χρονος δόκιμος αξιωματικός που υπηρετεί σε Φυλάκιο στο Καστελόριζο, κατάφερε να φύγει από την μονάδα του έχοντας προηγουμένως καταφέρει να κλέψει ένα πολεμικό τυφέκιο G3.

Ο δόκιμος αξιωματικός χρησιμοποίησε ένα καπέλο (τύπου τζόκεϊ), προκειμένου να «τυφλώσει» μια από τις κάμερες ασφαλείας. Το «κρέμασε» πάνω στην κάμερα κι έλυσε σε κομμάτια το G3, το οποίο έβαλε μέσα στον σάκο του.

Ο ΔΕΑ έφυγε με ολιγοήμερη άδεια και κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ωστόσο, μετά από έρευνα, άνδρες της Στρατονομίας τον συνέλαβαν στην Βέροια και μετέφεραν στο Καστελόριζο, μετέβη και Εισαγγελέας.

Το μεγάλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι τι είχε σκοπό να κάνει με το πολεμικό όπλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ