Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ18?

Με τον Συριζα και τους βουλευτες τα βαζει ο αγροτης Αντωνης Μπαλτζης που συχνα αρθρογραφει στο σαιτ μας με επιστολες προς τον ΥΠΑΑΤ τονιζει τα σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι Ροδακινοπαραγωγοι .Μια τετοια οργισμενη επιστολη μας απεστειλε προς δημοσιευση Δειτε τι γραφει

Κυριε Υπουργε Κυριοι Βουλευτες της Ημαθιας Μαλλον ειναι καλυτερα να περιμενουμε απο τον κυριο Γ  Καρασμανη να μας λυσει το προβλημα με την βροχοπτωση του 2018 και να το περασει στην μονιμη αποζημιωση απο τον ΕΛΓΑ για ολα τα υπολοιπα χρονια, Τοτε να φροντισει ο ροδακινοπαραγωγος να ασχοληθει με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Κυριε Υπουργε  η Δεξια τελικα ειναι πιο κοντα στον Αγροτη , γιατι το Συριζα το μονο που εκανε σε εμας τους κατα κυριο επαγγελμα Αγροτες μας  δεσμευσε τους λογαριασμους στην τραπεζα. Αυτο δεν το εκανε ποτε η ΔΕΞΙΑ. μας φορτωνετε  ΦΩΡΟΥΣ, ΕΦΚΑ, Και μεγαλη αδιαφορια για τις τιμες οχι μονο  στα ροδακινα αλλα σε ολα τα αγροτικα προιοντα. Εμεις που τα καλλιεργουμε παιρνουμε εξευτελιστικες τιμες και στην συνεχεια με αυτο το ελευθερο εμποριο, λεηλλατηται το Πορτοφολι του Ελληνα καταναλωτη οποτε ολος ο Ελληνικος λαος ειναι χαμενος με το Συριζα, αληθεια σας λεμε κυριοι βουλευτες ενα καλο δεν εχουμε δει απο αυτη την Ριζοσπαστικη Αριστερα, αν λεω ψεματα να  με διαψευσετε και να δημοσιευτει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΣΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ















    

3 σχόλια:

  1. αντωνη τα ροδακινα πεθαναν

    αναστασιος παπαδοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας κατεστρεψαν φιλε οι Αριστεροι της πλακας ροδακινο τερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δουμε και τον κουλη τι θα κανει μια απο τα ιδια ολοι τους ρε φιλε

    Κατσιος β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ