Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

«Μάχη» στη Νάξο: Αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ για τη μεταφορά νερού- Ένας τραυματίας (φώτο-βίντεο)


Ανυποχώρητοι αγρότες και κάτοικοι των περιοχών Δαμαριώνα και Φιλωτίου Νάξου όσον αφορά στην ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης δικτύου ύδρευσης με... 
τη νέα γεώτρηση περιοχής Δαμαριώνα, αντιδρώντας στην απόφαση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να υδροδοτηθεί από την εν λόγω γεώτρηση η πεδινή Νάξος, αφού ήδη όπως επισημαίνουν ήδη υδροδοτούνται πεδινές περιοχές του νησιού από άλλες δυο γεωτρήσεις του Δαμαριώνα και του Σαγκρίου.



Από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή (μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής) προκειμένου να περιφρουρήσουν την εξέλιξη του έργου και να διασφαλιστεί η ομαλότητα στην περιοχή.  



Αγρότες και κάτοικοι το πρωί του Σαββάτου μετά από συμπλοκή με τα ΜΑΤ που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στην περιοχή όπου διεξάγονται οι εργασίες σύνδεσης έσπασαν τον κλοιό και έφτασαν στο σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι στο έργο, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και πάλι οι εργασίες σύνδεσης που την Παρασκευή με την παρουσία των ΜΑΤ, συνεχίστηκαν.



Από τη συμπλοκή που υπήρξε τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε με γκλοπ ένα άντρας περίπου 40 ετών, ο οποίος έχει και πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.
 
 

Ακόμη, σε έναν άντρα πέρασαν χειροπέδες, όμως λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από cycladesvoice, naxostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ