Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.

Δήλωση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Ιωάννη Παπαγιάννη για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα:

«Η μαρτυρική γη της Βορείου Ηπείρου θα υποδεχτεί σήμερα στην αγκαλιά της έναν Ήρωα που επέλεξε να θυσιαστεί για να αφυπνίσει συνειδήσεις, έναν Πατριώτη που δεν άντεξε άλλο την καταπίεση, τις προκλήσεις, τις απειλές. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ανήμερα της Εθνικής μας γιορτής αποφάσισε να νικήσει το φόβο.  Να υπενθυμίσει σε όλους εμάς, στην Μητέρα Πατρίδα, πως εκεί στη Βόρεια Ήπειρο, σε αυτά τα ελληνικά χώματα, επιβιώνει και αντιστέκεται ακόμη μια ισχυρή εθνική μειονότητα, ένα κομμάτι της ψυχής μας που έχει δυστυχώς εγκαταλειφθεί από το ελληνικό κράτος. Εύχομαι και ελπίζω, η θυσία του παλικαριού αυτού να μην πάει χαμένη. Να ξυπνήσουμε, να αντιληφθούμε πως πρέπει να προστατέψουμε τα αδέλφια μας που έμειναν εκεί, που φυλάσσουν Θερμοπύλες. Και το σημαντικότερο, να δώσουμε στην αλβανική κυβέρνηση να καταλάβει, πως ο δρόμος για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση περνά μέσα από το σεβασμό της ελληνικής μειονότητας.
Αιωνία σου η μνήμη, καλό Ταξίδι Κωνσταντίνε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ