Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝΤΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ - Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ <ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ>

Την ώρα που ο Αγροτικός κόσμος της Ημαθίας και των άλλων νομών καταρρέει και ο «νέος» Υπουργός Γεωργίας αοριστολογεί και οι συνήθεις «πρόθυμοι συνομιλητές» πανηγυρίζουν για το θετικό κλίμα της χθεσινής συνάντησης στο ΥΠΑΑΤ .
Και δεν αναφερόμαστε στην σύσκεψη του Υπουργού κ. Αραχωβίτη με τους βουλευτές των ροδακινοπαραγωγικών νομών, από την οποία τίποτε το ουσιαστικό δεν βγήκε . Ούτε για τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού , ούτε για τις περί του «εμπάργκο» αποζημιώσεις , ούτε φυσικά και για το ακατάσχετο του λογαριασμού των παραγωγών .

Δεν αναφερόμαστε στις συναντήσεις που θεωρούνται «μυστικές» στα πλαίσια της πάγιας πρακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλεί μόνο με τους αρεστούς.
Αναφερόμαστε στους συναδέλφους της «ομοσπονδίας ροδακινοπαραγωγών» οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία μας προετοιμάζει για τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται.
Θεωρούμε απαράδεκτη την μη πρόσκληση (για πολλοστή φορά)και των άλλων αγροτικών συλλόγων των νομών Ημαθίας – Πέλλας – Φλώρινας – Λάρισας σε μια συζήτηση την οποία επιτακτικά ζητούμε από την πρώτη ημέρα που ο νέος υπουργός ανέλαβε τα καθήκοντά του και της οποίας την «ατζέντα» με τα καυτά προβλήματα των αγροτών των περιοχών μας επανειλημμένα έχουμε δημοσιοποιήσει.
Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους της «ομοσπονδίας ροδακινοπαραγωγών» να κάνουν μια περιοδεία στις αγροτικές περιοχές των νομών μας και να ενημερώσουν τους παραγωγούς για το «συγκεκριμένο» πλαίσιο των αιτημάτων που έθεσαν στον υπουργό, και για τα «συγκεκριμένα» αποτελέσματα της συνάντησης τους.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ