Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΦΟΥΚΑΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΦΟΥΚΑΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ...
Γιατι με τον Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ: Γιατι ειναι μια καταξιωμενη προσωπικοτητα της πολης μας,πετυχημενος επιστημονας -επαγγελματιας ,καθηγητης Παν/μιου,πατριωτης,δημοκρατης που το αποδεικνυει με πραξεις !
Καλη συγκυρια με εφερε κοντα του πριν 5 χρονια...

Γιατι μετα απο τοσα χρονια αποφασισα να ξαναασχοληθω με τα αυτοδιοικητικα:
Η ΒΕΡΟΙΑ ατυχησε οικτρα με τις επιλογες των κατοικων της τα τελευταια χρονια…Αυτοδιοικητικες ηγεσιες παρηλασαν τα τελευταια χρονια και μοιρασαν μεγιστη απογοητευση στους Βεροιεις!
Δικαστικο σηριαλ θυμιζει η λειτουργια του Δημου μας …
Οι Δημοτικοι συμβουλοι πανε κι ερχονται παραιτουμενοι , αλλαζοντας παραταξη , ή κατηγορουμενοι για ατασθαλιες αναμεταξυ τους….της ιδιας παραταξης!!!Οικονομικοι επιθεωρητες,εισαγγελεις,δικηγοροι,ακομα και αυτος του Δημου στρεφεται εναντιον του…
Μια παραταξη διοικει σε πληρη αποσυνθεση προσωπων αλλα και ηθικη…
Ένα πρωτοφανες φαινομενο που κραταει χαμηλα και στελνει πισω την πολη μας πολλα χρονια….
ΠΡΕΠΕΙ επιτελους να ανατραπει αυτή η νοσουσα κατασταση…
Να οργανωσουμε εξ αρχης την αναπτυξη της πολης μας,οικονομικη-τουριστικη-πολιτισμικη-αναψυχης….
Εμεις ανησυχουντες και παρακολουθοντας τον κατηφορο ,επεμβαινουμε…επαγγελομαστε χρηστη διοικηση,ενασχοληση όχι για προσπορισμο εισοδηματων ,ειμαστε επιτυχημενοι επαγγελματιες,επιστημονες,εργαζομενοι,αυτοαπασχολουμενοι η πλειοψηφια,δεν 'βλεπουμε' την ενασχοληση μας σαν προσωπικη οικονομικη σωτηρια…
Εχουμε ΟΝΕΙΡΑ ,αξιες,αλλα και ΛΥΣΕΙΣ, για επανεκινηση, λυσεις σε χρονιζοντα προβληματα οπως κυκλοφοριακο,παρκινγκ,κολυμβητηριο,αδεσποτα,ασανσερ Ελιας και Γεφυρα Κουσιου που εχουν στοιχειωσει και θα τριζουν τα κοκκαλα των δωρητων…
Μια άλλη δωρεα της Κορνηλιας Καρανασταση 10 χρονια περιμενει πισω από λινατσες την αξιοποιηση της …είναι δυνατον!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ Βρωμικη κατά κοινη ομολογια [αναπολουμε την εποχη Βλαζακη],μια πολη που για το ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ πεσαν Δημαρχοι,οι υποσχεσεις ξεπερασαν κάθε φαντασια και όμως ΤΙΠΟΤΕ δεν εγινε, ακομη και η μελετη που χρυσοπληρωθηκε αραχνιαζει στα συρταρια των αρμοδιων του Δημου,ενώ εξαγγελονται κομβοι και παρεμβασεις αντιθετες και περαν από αυτην …πρωτοφανη και μονο να τα ακουει καποιος!
Ανικανοτητα,Αδιαφορια,Αποσυνθεση???!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ με 3 ποταμια αναξιοποιητα,που θα μπορουσαν να αποτελουν πηγη ζωης,αναψυχης ,αθλητικων δραστηριοτητων και προσθεση υπεραξιας στα οικονομικα του Δημου.
Η ερημη Μπαρμπουτα [Τριποταμος] στεκει εγκαταλελειμενη από την εποχη Τσαλερα….’εγκλημα’ η εγκαταλειψη της!
Τον Αλιακμωνα τον χαρισαμε στην ΔΕΗ…δεν διεκδικησαμε το κομματι που θα προσεφερε πολλα στους Βεροιωτες και ΟΧΙ μονο!
Το ΛΙΑΝΟΒΡΟΧΙ με ιαματικα νερα …δεν μας ενδιαφερει καθολου???!!
Αλλου μια πηγη εχουν και την εκμεταλευονται στο επακρον!!
Το Πανεπιστημιο αφου μετα κοπων το πηραμε το χασαμε ανευ αγωνος …
Το Κολυμβητηριο τα τελευταια 30 χρονια εξαγγελλεται κάθε παραμονη εκλογων ,ξεχνιεται την επομενη!!!...Η Ναουσα εχει ,η Αλεξανδρεια εχει ΕΜΕΙΣ?!
ΜΙΑ αναπλαση αρον-αρον και κουτσα στραβα,κατεστρεψε την Ελια μας , το μπαλκονι της Μακεδονιας…και στερησε 1250 θεσεις παρκινγκ!!!Το ασανσερ και οι κυλιομενες σκαλες …ακομα δεν εγινε η παραλαβη!!!
Σαφης παραβιαση αποφασης του Δημ.συμβουλιου!
Το εκτρωμα της πλατειας Ωρολογιου ,ανευ ωρολογιου!!!...όπως και η πλατεια Αγιου Αντωνιου που αυτοκινητοκρατειται,...η πλατεια Πλατανων που αδειασε από τα αυτοκινητα αλλα…εγκαταλειφθηκε στις λασπες και τις λακουβες!!!
Το παρκο των Αγιων Αναργυρων ,απαγορευμενη περιοχη τις βραδυνες ωρες!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ προνομιουχος με τα ποταμια ,τις λιμνες ,[από το 1990 ειχα προτασεις αξιοποιησης ]τον καμπο,τα χιονοδρομικα,μια πολη που εφαπτεται στην Εγνατια ΔΕΝ είναι επισκεψιμη,μοιαζει εγκαταλειμενη στην τυχη της...ΔΕΝ ελκει!!!…
Το ΙΔΙΟ και οι συνοικιες,οι κοινοτητες σε χειροτερο χαλι…
Η Ακραια Φτωχεια αυξανεται,εκτος απο το προγραμμα ΤΕΒΑ [που ειχα την ευκαιρια να βοηθησω σαν εκπροσωπος του φαρμ.συλλογου ]της Ε.Ε.που εξυπηρετει η Περιφερεια σαν Δημος δεν πρεπει να προσφερουμε βοηθεια σε ανημπορους,φτωχοποιημενους συμπολιτες μας που δεν εχουν τα απαραιτητα καθως και στα σχολεια οπου παιδια φτωχων οικογενειων αδυνατουν να εχου ενα στουχειωδες πρωινο?!
Τα ΣΚΥΛΙΑ …κινδυνος κάθε μερα για τα παιδια αλλα και τους μεγαλους θυματα μερα-νυχτα …Δεν εχει ένα χωραφι ο Δημος να γινει ένα παρκο φυλαξης ,τροφης,περιποιησης,περιθαλψης,στειρωσης,εμβολιασμων προσιτο και στους φιλοζωους για ενασχοληση??!
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ μακαβριο αλλα το θεμα σερνεται από την εποχη Σκουμποπουλου και πριν!!!...Θα γινει καποια μελετη…μια δημοσια διαβουλευση …καποια ενεργεια ή αρον-αρον θα μπαλωθει όπως τοσα και τοσα??!!
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ και φροντιζει τελικα αυτή την ομορφη πολη??!!
ΤΙ ΝΕΟ ΕΦΕΡΑΝ όλα αυτά τα χρονια …
Στην Ε.Ε. υπαρχουν προγραμματα επιδοτουμενα που περιμενουν να τα αξιοποιησουμε προς οφελος και αναπτυξη της πολης μας!
ΟΤΑΝ όμως οι Δημαρχοι οριζονται από Αθηνα και κομματικα γραφεια , ή οταν προκυπτουν απο συναλλαγες αλληλουποστηριξης τι να περιμενουμε??!!
Παντα ημουνα εναντιον σε τετοια δακτυλιδια,επιλογες-πρακτικες ηττας και παραβιασης της θελησης των κατοικων της πολης αλλα που διχαζουν και τα ιδια τα κομματα…και τα πληρωσαμε ακριβα…
Βαλαμε μυαλο τελικα?!...Πιστευω ΝΑΙ !
2 φορες συμμετειχα υποψηφιος με υποψ.Δημαρχους ανεξαρτητους,αξιους και διαμαντια της πολης…Βλαχοπουλος ,Χιονιδης ….οι κομματικοι δεν τους αφησαν …αυτά πληρωνουμε σημερα!!
Ετσι και τωρα συνεπης στις αρχες μου στηριζω τον Γιαννη Παπαγιαννη μετεχοντας δυναμικα στον συνδυασμο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ!!!
ΕΛΠΙΔΑ & ΔΙΕΞΟΔΟ ,αν μας επιλεξουν οι Βεροιεις,σε οσα βαριδια και κακες επιλογες,αμαρτιες του παρελθοντος, λιμναζουν και εμποδιζουν αυτή την ΟΜΟΡΦΗ πολη την ΒΕΡΟΙΑ να προχωρησει ,να αναπτυχθει και να ξεχωρησει παλι….
Η ΒΕΡΓΙΝΑ …αφεθηκε στον αυτοματο πιλοτο χωρις υποδομες…χωρις σχεδιασμο!
Σε λιγο θα εχουμε ενα νεο μεγαλοπρεπες Μουσειο και ενα μεγαλειωδες παλατι-Παρθενωνα στην Βεργινα ...τι θα κανουμε για την αξιοποιηση τους σαν Δημος???!!!
Περαν από τα ακριβα ταξιδια ανα την υφηλιο θα υπαρξει συνεργασια με οσους εμπλεκονται με τον τουρισμο στην περιοχη μας και όχι μονο???!Ποιος θα κανει τα deals,ποιος θα δικτυωθει παγκοσμια για την προβολη ??!...μονος του ο αντιδημαρχος???!!
Θα συνεχισουμε ετσι περιμενοντας μηπως κανενα λεωφορειο τουριστικο σταματησει για 2-3 ωρες??!!!
Ορισμενοι μεμψιμοιρουν και αδυνατουν να ξεφυγουν από το πολιτικο κατεστημενο της πολης…Εμεις ΟΧΙ …παρακολουθουμε Δημαρχους σε άλλες πολεις όπως Τρικαλα,Πατρα που κανουν θαυματα,με το μαγικο ραβδι τους μεταμορφωνουν τις πολεις τους και οι δημοτες ευημερουν και απολαμβανουν!!!
Ετσι δινεται και ενα χτυπημα στη Ανεργια!
ΘΕΛΗΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΟΡΑΜΑ-ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ και σε 4 χρονια θα ζουμε σε μια άλλη πολη!!!!
Θα ρωτησει καποιος και οι αλλοι συνδυασμοι τι?...στο πυρ το εξωτερον??!!
Όχι περαν από αυτους που δοκιμασθηκαν και απετυχαν ,υπαρχουν συνυποψηφιοι αξιολογοι, ισως ενταγμενοι σε λαθος συνδυασμους ,οι οποιοι πιστευω θα συνεργασθουν μαζι μας μετα τις εκλογες για το καλο της πολης μας!
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ μαζι μας , με ηγετη τον Γιαννη Παπαγιαννη, με ένα συνδυασμο αξιολογων συμπολιτων προσφορας και περα απο κομματα και σ υ μ φ ε ρ ο ν τ α ,να κανουμε και παλι την Βεροια πραγματικη Βασιλισσα της Μακεδονιας ,της ΜΙΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΓΥΡΗ ΦΟΥΚΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ