Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Π ΓΚΥΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ.

Η “Ώρα Ευθύνης” ανακοινώνει τη συνεργασία με την Όλγα Μοσχοπούλου


Δήλωση δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη

Έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στο συνδυασμό "Ώρα Ευθύνης" για τις Εκλογές του Μαΐου.

Η Όλγα Μοσχοπούλου είναι γνωστή στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες από την πολύχρονη παρουσία της σε θέση ευθύνης στο Δήμο μας αλλά και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.
Πολύτιμο και ουσιαστικό το έργο που προσέφερε και είναι αποδεκτό από όλους και όλες
ανεξαρτήτου κόμματος ή παράταξης.
Η Όλγα διακρίνεται για την ανιδιοτέλειά της, τη διάθεση για προσφορά, για τις γνώσεις και τις ικανότητές της αλλά κυρίως για την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ευχαριστώ την Όλγα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου για κοινό αγώνα και συμμετοχή της στη συνέχιση του έργου μας για την επόμενη τετραετία.

Η συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στην “Ώρα Ευθύνης” δείχνει την εμπιστοσύνη στο έργο μας και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες πιστεύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει πρόγραμμα και προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.
Η συμμετοχή της επίσης αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην “Ώρα Ευθύνης” και στη Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στις συγκλίσεις, στην πολυσυλλεκτικότητα, τη διάθεση για συνεργασίες, στην ενωτική αντίληψη, όταν πρυτανεύει η κοινωνική προσφορά, χωρίς ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
Πιστεύουμε απόλυτα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που οι συγκλίσεις και οι συναινέσεις είναι απαραίτητο στοιχείο για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και των παιδιών μας.

Καλωσορίζουμε θερμά την Όλγα στην “Ώρα Ευθύνης”, την περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη και συναδελφικότητα και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που μας ενώνει για ένα καλύτερο και ανθρώπινο δήμο Αλεξάνδρειας.

Παναγιώτης Γκυρίνης
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

-----


Δήλωση Όλγας Μοσχοπούλου

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Τα τελευταία 8 χρόνια, η ψήφος σας με έφερε στην πρώτη γραμμή ως Δημοτική Σύμβουλο, είτε στα έδρανα της συμπολίτευσης είτε σε αυτά της αντιπολίτευσης. Με αίσθημα ευθύνης, προσπάθησα να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας, βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από όλα, ξεπερνώντας παραταξιακά συμφέροντα και προσωπικές σκοπιμότητες.

Σήμερα στις 8 του Μάρτη, ημέρα της Γυναίκας, έχοντας βαθιά πίστη ότι η γυναίκα μπορεί και πρέπει να παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλες τις διαδικασίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή της, δηλώνω και πάλι παρούσα στις εκλογές του Μαΐου.
Πιστεύοντας σε σας , θέλω προσωπικά να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να συνταχθώ με το Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, τον οποίο εμπιστεύομαι για την εντιμότητά του και πιστεύω ότι πραγματικά αγωνίζεται και προσπαθεί για έναν Δήμο καλύτερο, παρά την έντονη κριτική την οποία στο παρελθόν του έχω ασκήσει.

Η επιλογή μου αυτή, οφείλεται στη διαπίστωσή μου, πως εποικοδομητικό έργο μπορεί πραγματικά να παραχθεί στα πλαίσια δημοκρατικών διαδικασιών, όχι μόνο με το διάλογο, αλλά και με τον αντίλογο, αρκεί να πλαισιώνεται από δημοκρατικές διαδικασίες και ανοιχτόμυαλες αντιλήψεις.

Είναι αλήθεια πως στη χώρα μας έχουμε συνηθίσει, η συμπόρευση δύο ή περισσότερων ανθρώπων να προϋποθέτει την απόλυτη συμφωνία και συχνά την δουλική υποταγή του ενός στις απόψεις του άλλου. Όταν συμβαίνει κάτι διαφορετικό, η κατάσταση που δημιουργείται συνήθως μας ξενίζει και μας δημιουργεί ερωτήματα.

Στην παράταξη μας στην οποία δραστηριοποιούμαι και έχω συμμετάσχει για χρόνια έχουμε αποδείξει πως δεν στοχοποιούμε ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις. Επίσης ότι δεν προτιμούμε τους κόλακες και τα φερέφωνα. Αλλά διαλέγουμε να συμπορευτούμε με ανθρώπους που διαφωνήσαμε, που ήρθαμε σε ρήξη και έντονα πολλές φορές, αλλά με τους οποίους έχουμε κοινούς στόχους, και κυρίως ανθρώπους που έχουν μάθει να εργάζονται πραγματικά για την πρόοδο του τόπου και της κοινωνίας.

Ολγα Μοσχοπούλου και Παναγιώτης Γκυρίνης συμπορευόμαστε, ώστε η διαφωνία και η σύνθεση των απόψεων μας να οδηγήσει σε καλύτερο αποτέλεσμα για το Δήμο μας, για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας.

Όλγα Μοσχοπούλου
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Ώρα Ευθύνης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ