Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης από το Μακροχώρι: «Πρέπει να βάλουμε δυνατά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις ξεχασμένες τοπικές κοινότητες»

Περιοδεία στο Μακροχώρι πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης συνοδευόμενος από δεκάδες υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Μέσα σε ένα πάρα πολύ θερμό κλίμα τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι στα διάφορα σημεία της πρώην πρωτεύουσας του καποδιστριακού δήμου Απ. Παύλου, οι οποίοι διαμόρφωσαν εικόνα θριαμβευτικής νίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. «Το
Μακροχώρι από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα πάψει να είναι μία ακόμα ξεχασμένη τοπική κοινότητα» τόνισε ο Γιάννης Παπαγιάννης, μεταξύ πολλών άλλων που ανέπτυξε σε σύντομη ομιλία του ενώπιον αγροτικού ακροατηρίου. «Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια» είναι κεντρικά μας συνθήματα είπε ο γνωστός Δικηγόρος και Καθηγητής Πανεπιστημίου. «Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα» δήλωσε κλείνοντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος από το πολυπληθές ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ