Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Η Άννα Συμεωνίδου υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.

Η Άννα Συμεωνίδου υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη.
Η γνωστή Συμβολαιογράφος Συμεωνίδου Άννα είναι υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με τον αδέσμευτο, ανεξάρτητο συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη. Η κα. Συμεωνίδου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής και διατηρεί Συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Βέροιας. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Ασχολήθηκε ενεργά με τοφοιτητικό συνδικαλισμό ως στέλεχος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ. Διετέλεσε επί έτη
σύμβουλος του τ. Υπουργού Ενέργειας και Τεχνολογίας κου. Σαλαγκούδη, επί κυβερνήσεων Καραμανλή. Μέλος σειράς φιλανθρωπικών, χριστιανικών και πολιτιστικών συλλόγων. Εκλεγμένο, ενεργό μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Βεροίας της Νέας Δημοκρατίας.
Η Άννα Συμεωνίδου σε δήλωσή της τόνισε: «Σε γνωρίσαμε και είμαστε τυχεροί γιατί είσαι ο φίλος που αγαπήσαμε, ο οικογενειάρχης που θέλαμε, ο επαγγελματίας που εκτιμήσαμε. Ως δημόσιο πρόσωπο μας έδειξες ότι αγαπάς τον τόπο, την πατρίδα και το Θεό, αδιαφορώντας για την άδικη κριτική που δέχτηκες γι' αυτό από ανόητους μηδενιστές που κακόβουλα έσπευσαν να σου το χρεώσουν ως δήθεν μειονέκτημα. Η συνείδησή μας είναι αυτή που μας προτρέπει να σε πλαισιώσουμε, για να προβάλλουμε μαζί ένα νέο ήθος και τακτική στη διοίκηση του Δήμου Βέροιας. Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το εγχείρημα για να αποδείξουμε ότι θέλουμε, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ