Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Συντροφοι του Συριζα συναδερφοι αγροτες τώρα θα περιμένουμε την Κοινοπραξία αγροτικών Συνεταιρισμών να πάρει την Πρωτοβουλία σαν πρόεδροι αγροτικών Συνεταιρισμών και προσωπικά οι Ίδιοι σαν αγρότες και που περιμένουν να ζήσει η οικογένεια τους όπως και εμείς από τα ροδάκινα .Να κλείσουμε το κόμβο της Κουλούρας με το μόνο αιτημα για την τιμή του Συμπυρηνου ροδακινου και αν δεν πάρουμε την τιμή που προτείνεται δεν θα τα Μαζέψουμε .και εμείς θα υποφέρουμε αλλά και αυτοί δεν θα φάνε μια που ο πρόεδρος της κοινοπραξίας είναι και παραγοντας Συνεταιριστικης.Βιομηχανίας και ξέρει πόσα
κέρδη μένουν από την πώληση της κομπόστας. Να μας πει ο ίδιος ποια τιμή αναλογεί για τον παραγωγό από την Δίκαια Αναδιανομή του Πλούτου από το εμπόριο της κομπόστας .και όχι εμείς οι παραγωγοί να πληρωνόμαστε σε Δραχμές και οι Βιομήχανοι να πουλάνε σε ευρώ. Ζητάμε τα ανθρώπινα Δικαιώματα στον Οικονομικό τομέα .
 Και καλο θα ειναι αφου δεν υπάρχει κάποια συμφωνια με την ΕΚΕ ολοι οι πρόεδροι  Συνεταιρισμών να πάνε στην Βουλγαρία να βρεθούν με τους βιομηχάνους κομπόστας και να τους πούνε οτι κάθε ήμερα απο την 8 Ιουλίου και μεχρι τελος Αυγούστου μπορούν να φορτώνουν 40 Νταλίκες ροδάκινα Συμπυρηνα ποιότητας μονο με 42 λεπτα το κιλο .καιρός είναι να πάρουμε εμεις πρωτοβουλία που το παράγουμε και να μην περιμένουμε απο τον προεδρο της ΕΚΕ να μας αναγγέλλει την τιμη
Αυτος πληρώνετε απο τα αφεντικα του για να καταφερνει παντα την χαμηλότερη τιμη .και δεν το νοιάζει αν εχουν οι αγροτικες οικογενειες .Αυτος που αποκεφάλιζε τους χριστιανούς επι Τουρκοκρατίας και φορούσε και κουκούλα μπορεί να μας πει κάποιος πως τον Λέγανε .και πρέπει να τον πλήρωναν καλά τα αφεντικα του γιατί δούλευε για τα συμφεροντα τους.ηταν Αψογος στην δουλεια του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ
ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

10 σχόλια:

  1. μια ζωη εκει θα ειναι η τιμη οι αγροτες τον υπνο τον βαθυ ωσπου να ξυπνησουν καποια μερα χωρις χωραφια και εσοδημα

    ζακ μακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα 35 λεπτα ειναι μια τιμη που θα μπορουσαν να δωσουν οι βιομηχανοι και να βγαλει κατι και ο παραγωγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο θα ήταν να μάθουμε ποια τιμή θα έχει ή Ιταλία ή Ισπανία ή Γαλλία και οι Τούρκοι. Και με τις Ευλογίες της Διεπαγγελματικης Ροδακινου Ελλαδας μας να βγαζαν μια μέση τιμη συμπυρινου ροδακινου που να μην δυσαρεστήσει Ούτε τους αγροτες άλλα Ούτε Τους Βιομηχανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν γιόρταζε Και εκείνος στις 21..5..1820 τότε τα αφεντικά του θα Τον πήγαιναν δώρα Λημες για την Χατζάρα του.και κουκούλες Κουτσι βαμβακιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Μπαλτζη Μήπως οί χριστιανοί πού αποκεφαλιζε ήταν ροδακινοπαραγογοι Και ζήτησαν μεγαλύτερη τιμή από τα 0.25 λεπτά το κιλό. Τότε καλά τούς έκανε και τούς αποκεφαλιζε .Είχαν τόσο θράσος οί βρομοχριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε μπαλτζη ποιος θα βγει στην κουλουρα ουτε στα καφενεια δεν πανε πλεον οι αγροτες απο την αφραγκια,καλα να παθουμε ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν φορούσε μαύρη κουκούλα το όνομα του ήταν Κοράκι αν ήταν δίχρωμη τον λέγαν Καρακαξα. Και οι δύο Αιμοβοροι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνάδελφοι ροδακινοπαραγογοι εσείς πού ψηφίζεται Ν.Δ νέα δημοκρατία, σας Ρωτάω είστε ευχαριστημένοι με τα 0.25 λεπτά το κιλό στα συμπυρινα ροδάκινα,πού προγραμμάτισαν οί Βιομηχανίες να μάς πληρώσουν για την φετινή σοδειά. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι γιατί δεν απετητε από τούς υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ να συναντηθείτε με τους Βιομήχανους, να έρθει και Ο Αβγενακης απο την Αθηνα μαζί Και ό Ειδικός Σύμβουλος του εδώ από την Βέροια, και να βγάλετε μία μέση τιμή κατά κιλό πού να είναι αντιστοιχη με τα 24 ευρώ το χαρτοκιβώτιο που πουλάνε εδώ και τρία χρόνια. Έτσι θα Ψηφίσουμε όλοι οι αγρότες Ροδακινοπαραγογοι Ν.Δ.Απορουμε γιατί δεν το κάνει ή Δεξιά Και έτσι θα βγει Αυτοδύναμη και θα έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκτός αν δεν θέλει να έρθει σε Ρήξη με τα Αφεντικά της η Ν.Δ. όποτε το κακό θα Συνεχιστεί και μετά θα λέμε ότι όλοι Ίδιοι είναι. Αφού δεν Διεκδικείτε εκεί πού ψηφίζετε έτσι θα γίνεται πάντα εμείς οι Αγροτες θα ψηφίζουμε Και οί Βιομήχανοι Και οί Έμποροι θα τρωνε όπως γίνεται πάντα Και εμείς πού καλλιεργούμε Και το παράγουμε μονο θα κοιταμε πώς ζούνε πλουσιοπαροχα 15 οικογένειες με τον κοπο του αγροτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος Ν. Δ να απαντήσει. Εκτός αν είναι αυτή η πολιτική σας κύριοι της Δεξιάς. Να μην παίρνει ούτε Καλές τιμές στα φρούτα του ο Αγρότης ούτε Εμπάργκο. Οστε να αγανακτησουν όλοι οι Αγρότες και να Συ χαθούν το Συριζα σαν Κυβέρνηση και να μην ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Το Συριζα στην Αθήνα ακούει. Αν δεν ακούει από τους αγρότες της Ημαθίας και της Πέλλας θα πάρει μόνο Φύλλα. Τα Μήλα θα τα πάρει ο Κυριάκος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ