Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ

Με τις ομιλίες στην Κορυφή και στο Κλειδί έκλεισε την Κυριακή 19 Μαΐου το πρώτο μέρος των προεκλογικών περιοδειών του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης αναφέρθηκε στις ομιλίες του τόσο στο έργο της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ που έγινε την πενταετία που πέρασε όσο και στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, μέχρι το 2023.


“Μέσα στην τετραετία που πέρασε κάναμε πολλά. Βασικότερο όλων είναι ότι νοικοκυρέψαμε το Δήμο μας. Πήραμε έναν Δήμο με πολλά χρέη, πήραμε έναν Δήμο που είχε προβλήματα και τώρα, μετά από μεγάλο αγώνα, έχουμε καταφέρει να τον φέρουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Δεν δώσαμε και ούτε πρόκειται να δώσουμε σημασία σε έργα βιτρίνας.
Δεν υποσχεθήκαμε και δεν πρόκειται να υποσχεθούμε ανέφικτα πράγματα, όπως κάνουν άλλοι που μόνο σκοπό έχουν την υφαρπαγή της ψήφου σας.
Είμαστε εδώ για να σας πούμε την αλήθεια, για να πούμε τα πράγματα όπως είναι.

Έχουμε θέσει τις βάσεις για έναν Δήμο που κοιτάει στο μέλλον και όχι τα μικροπολιτικά ή τα προσωπικά συμφέροντα του καθενός. Αυτό μπορεί μεν να μας έχει στοιχίσει, όμως σήμερα είμαστε εδώ και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια.” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ