Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία ,Εύη Παπαγιαννούλη και Στέργιος Καλπάκης.


Την Τετάρτη το πρωί , οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία ,
Εύη Παπαγιαννούλη και Στέργιος Καλπάκης συνοδευόμενοι από στελέχη του Σύριζα Ημαθίας , επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.
Κατά τη συνάντησή τους με τον διοικητή και στελέχη της Υπηρεσίας , αναπτύχθηκαν από τους υποψήφιους βουλευτές οι βασικοί άξονες του προγράμματος του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία για
τη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη τετραετία και ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νομό , με κυριότερες αναφορές στην αναγκαιότητα της πρόληψης των πυρκαγιών καθώς και το σωστό συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων , τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπισή τους.
Τέλος επισημάνθηκε ότι η μονιμοποίηση των συμβασιούχων κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σύριζα , η αύξηση του προσωπικού με εποχικούς που έγιναν πενταετούς υποχρέωσης καθώς και η ένταξη της Πυροσβεστικής στο σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων , βοηθούν στη σωστή στελέχωση της Υπηρεσίας και την καθιστούν αποτελεσματικότερη στο δύσκολο έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ