Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ολοκληρώνεται μια μακρά περίοδος αγώνα και χιλιάδες μαθητές βλέπουν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς ή καλούνται να ξαναπροσπαθήσουν, εφόσον δεν τα έχουν καταφέρει.

Για πρώτη φορά φέτος, όσοι εισέρχεστε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας θα μπορείτε να ζείτε και να μορφώνεστε μέσα σε πιο ασφαλές περιβάλλον, καθώς το άσυλο της ανομίας έχει πλέον καταργηθεί και η μόνη έγνοια σας θα είναι οι σπουδές σας και όχι το πώς θα πάτε ή θα φύγετε από τους πανεπιστημιακούς χώρους.


Είναι ίσως κλισέ, αλλά να είστε σίγουροι εσείς που συμμετείχατε, είτε επιτύχατε τους στόχους σας ή δεν τα καταφέρατε, πως σε καμία περίπτωση δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα εδώ, ωστόσο είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός σταθμός.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσες και όσους τα κατάφεραν και ας μην το βάζουν κάτω όσοι δεν έπιασαν τον στόχο τους. Εσείς παλέψατε και παλεύετε για την προσωπική σας μόρφωση, εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για μια Παιδεία και ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αξίζει στην πατρίδα μας, τόσο στην Βουλή, όσο και στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω.

Καλή σταδιοδρομία και καλούς αγώνες!

Τάσος Μπαρτζώκας
Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ