Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:" Ένα μήνυμα για όλα τα παιδιά που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων"


Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ.Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση των βάσεων αποτελεί κομβικό σημείο στην προσπάθεια χιλιάδων παιδιών που έδωσαν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να συγχαρώ τις νέες και τους νέους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Είναι μια επιτυχία που αντανακλά τις δικές τους προσπάθειες αλλά και την αφανή προσπάθεια γονέων και εκπαιδευτικών. Σε όλα αυτά τα παιδιά,
ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες, μια καινούργια ζωή με προκλήσεις αλλά και διαρκή προσπάθεια. Για όλους εμάς, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον αυτών των παιδιών. Ένα μέλλον που πρέπει να βρίσκεται σε μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους, θα αποτελεί τόπο ζωής και δημιουργίας. Σήμερα όμως θέλω να απευθυνθώ και στα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο τους. Στη ζωή η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ, το κεφάλι πρέπει να παραμένει πάντα ψηλά, να υπάρχει πίστη και αισιοδοξία γιατί θα έχουν σίγουρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ