Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα σε ΕΛΓΑ, ΕΦΚΑ και Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών του με φορείς της Ημαθίας, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Βέροιας, καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Η ατζέντα των επαφών αφορούσε τον αγροτικό κόσμο (ΕΛΓΑ), τους εργοδότες – εργαζόμενους – συνταξιούχους (ΕΦΚΑ) και την δημόσια ασφάλεια (Αστυνομική Διεύθυνση).


Κατά την επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια, ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος κα Μαρία Παππά και επόπτες του Οργανισμού, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την διαδικασία των εκτιμήσεων, αλλά και για τις δυσκολίες που εντοπίζονται φέτος και διαχρονικά. Μάλιστα, επειδή ο βουλευτής θεωρεί πως τα όποια προβλήματα προφανώς και δεν έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα αλλά με το υπάρχον σύστημα και τον υφιστάμενο κανονισμό, ζήτησε από την προϊσταμένη γραπτό υπόμνημα στο οποίο θα καταγράφονται αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και έδωσαν ραντεβού στο άμεσο μέλλον προκειμένου να τα συζητήσουν αναλυτικά.

Στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Βέροιας, ο βουλευτής Ημαθίας έγινε δεκτός από την διευθύντρια κα Ευτυχία Σοφιανίδου, με την οποία είχε λεπτομερή συζήτηση για το ασφαλιστικό σύστημα, αλλά και για τοπικά ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης. Ιδιαίτερος λόγος έγινε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη εξαγγελθεί για ταχύτατη διαδικασία απονομής συντάξεων, ενώ σχετικά με τις προτάσεις και τα τοπικά ζητήματα του υποκαταστήματος θα υπάρξει αναλυτική γραπτή υπόμνηση της Διευθύντριας προς τον βουλευτή το επόμενο διάστημα.

Τέλος, κατά την επίσκεψη του στην Διεύθυνση Αστυνομίας ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Διονύσιο Κούγκα, παρουσία και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολου Μούρτη. Όπως αναφέρθηκε στη συζήτηση, τα όποια κενά σε αστυνομικούς καλύπτονται έστω και οριακά, ωστόσο μεγάλο ζήτημα υπάρχει με τον απαρχαιωμένο στόλο των οχημάτων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κοινό όραμα των δύο αστυνομικών σχετικά με την κατασκευή ιδιόκτητου αστυνομικού μεγάρου, σε οικόπεδο δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ