Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Το Σωματείο Ιδιωτικων Υπαλληλων Ημαθιας Πελλας καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν αλληλέγγυοι στο πλευρό των προσφύγων, των μανάδων και των παιδιών τους.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν αλληλέγγυοι στο πλευρό των προσφύγων, των μανάδων και των παιδιών τους. Να συμβάλλουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης: πάνες, βρεφικό γάλα, παυσίπονα και αντιβιοτικά για μικρά παιδιά, ρούχα, παπουτσάκια και παιχνίδια για παιδιά και βρέφη.
Οι πρόσφυγες δεν είναι εισβολείς, είναι θύματα βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών σαν αυτές που
τσακίζουν και τα λαϊκά στρώματα της Ελλάδας. Η πολιτική που στη χώρα μας μειώνει τα μεροκάματα, καταργεί ΣΣΕ, χτυπάει το ασφαλιστικό, δημιουργεί στρατιές ανέργων και εξαθλιωμένων για να πλουτίσουν μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματίες είναι ίδια με αυτή που γεννά πολέμους, φτώχια και προσφυγιά για να θησαυρίζουν πάλι μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματίες.
Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και ταυτόχρονα παλεύουμε ενάντια στις αιτίες που γεννούν την φτώχια και την προσφυγιά. Δεν αποδεχόμαστε, η χώρα μας να γίνεται ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ - ΕΕ. Να σταματήσει η ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία, όπου για 9 χρόνια μακελεύουν τον λαό της, να σταματήσει η νέα εισβολή της Τουρκίας. Καμία αλλαγή συνόρων. Οι λαοί κάθε χώρας έχουν την υποχρέωση να λύσουν μόνοι τους τα ζητήματα που τους αφορούν.
Το υλικό θα συγκεντρώνεται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας τις εξής μέρες και ώρες: Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 12:00 το πρωί και 6:00 – 7:00 το απόγευμα (πληροφορίες στο τηλ: 2332022230).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ