Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Η “Φιλόξενη και Γευστική Ημαθία” στη έκθεση τουρισμού “Philoxenia 2019”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΜΕ ΠΙΤΕΣ, ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2019 που πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν εκδήλωση για την
τουριστική προβολή της Ημαθίας. Η εκδήλωση που είναι ανοικτή σε επαγγελματίες του τουρισμού, στα ΜΜΕ αλλά και στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Philoxenia 2019 (περίπτερο 15, stand 25).

Το κεντρικό θέμα έχει τίτλο «Φιλόξενη και Γευστική Ημαθία» και αφορά ευρύτερα τις τουριστικές δυνατότητες και προοπτικές της Ημαθίας. Παράλληλα με την εκδήλωση, θα προσφερθούν παραδοσιακές γλυκές και αλμυρές πίτες με συνταγές όπως παλιά καθώς και άφθονο ξινόμαυρο κρασί από τον αντίστοιχο σύνδεσμο Οινοποιών ενώ θα γίνει και παρουσίαση του ιστορικού δρώμενου «Μπούλες & Γενίτσαροι» από τον τον τοπικό όμιλο της Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ