Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Πάσχα χωρίς λαμπάδες για βαφτιστήρια φέτος: Γιατί σημειώθηκε κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων

Κατακόρυφη πτώση, που φτάνει ακόμη και σε ποσοστά 80%-90% καταγράφεται στις πωλήσεις πασχαλινών λαμπάδων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ την κατάσταση δυσχεραίνει και η αδυναμία παράδοσής τους με courier εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στις εταιρείες ταχυμεταφορών, όπως επισημαίνουν κηροποιοί από τη Θεσσαλονίκη.

«Το ποσοστό στις πωλήσεις έχει μειωθεί δραματικά, περίπου 80% σε σχέση με την περσινή χρονιά», υπογραμμίζει ο κατασκευαστής κεριών Αλέξιος Γεράκης, διευκρινίζοντας πως και στις πωλήσεις χονδρικής, από τις 300 παραγγελίες που είχε η επιχείρησή του τελικά παρέδωσε μόνο τις 30. «Στη λιανική, που ήταν ένα μεγάλο ποσοστό εσόδων, οι πωλήσεις είναι μηδέν και στο σάιτ, που είχαμε μια αύξηση περίπου 20%, με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, δεν θα παραδοθούν οι παραγγελίες, άρα σε όλα τα επίπεδα η κατάσταση είναι χάλια», επισημαίνει ο κ. Γεράκης.
Όπως τονίζει, οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών, με αποτέλεσμα η ζημία να είναι τεράστια. «Όλο τον χρόνο δουλεύουμε για αυτές τις ημέρες. Η χονδρική τελείωσε, η λιανική τελείωσε και το σάιτ, που περιμέναμε να πάει λίγο καλύτερα, μόλις μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ζήτημα με τις παραγγελίες και ότι έχουν μπλοκάρει τα πάντα και θα γυρίσουν όλες οι λαμπάδες πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ