Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δειχνει να καβατζωνει τα 30 λεπτα το συμπυρηνο.Καλυτερη τιμη απαιτουν οι παραγωγοι.Καθοριστικοι παραγοντες η τιμη που δινουν τα Στεκια και η εμφανιση ξενων αγοραστων.

Δειχνει να καβατζωνει τα 30 λεπτα το
συμπυρηνο συμφωνα με πληροφοριες που συλλεξαμε απο ανθρωπους των ομαδων παραγωγων.Την βεβαιοτητα οτι η τιμη του συμπυρηνου την φετινη σαιζον θα ειναι ανεβασμενη σε σχεση με αλλες χρονιες εκφραζουν ανθρωποι του χωρου των Συνεταιρισμων.
Οι βιομηχανιες θα βαλουν κατι παραπανω φετος και θα αγορασουν τα ελειπη συμπυρηνα γιατι
καιγονται και αυτες με τις παραγγελιες που εχουν προς τους πελατες του εξωτερικου.Οι παραγωγοι που παραδιδουν το προιον και που η κινηση ειναι υποτονικη ακομα αγωνιουν για μια καλη τιμη.Μιλωντας με πολλους απο αυτους εκφραζουν την δικαια απαιτηση τους για ανοδο της τιμης και στην κλασση Α και στον χυμο.Πολλα θα εξαρτηθουν αν κανουν την εμφανιση τα γνωστα αγνωστα στεκια των Βουλγαρων και Ρουμανων και χτυπησουν την τιμη μας ειπε στελεχος μεγαλου Συνεταιρισμου.Παντως οτι δωσει η αγορα θα ακολουθησουν ολες οι βιομηχανιες Συνεταιριστικες και ιδιωτικες,ενω πολεμος θα γινει στις ποικιλιες Α37 ΑΝΤΡΟΣ ΕΒΕΡΤΣ. οπως μας ειπε χαρακτηριστικα.Ολα αυτα βεβαια μενει να επιβεβαιωθουν στην πραξη και αυτο θα γινει τις επομενες ημερες. καθως οι παραγωγοι αναμενουν επισημη ενημερωση απο ΕΚΕ και Συνεταιρισμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ