Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!Οι φιλαθλοι του CHE GUEVARA CLUB Πανσεραικου και οι QUEENS BOYZ 2007 της Βεροιας ενωμενοι σαν μια γροθιά!


Στο γήπεδο των Σερρών βρέθηκε μερίδα οπαδών της Βέροιας την Τετάρτη 25/04 με σκοπό να συμπαρασταθούν στους οπαδούς του Πανσερραϊκού του συνδέσμου CHE GUEVARA CLUB.Η ομάδα του Πανσερραϊκού δεν τα κατάφερε καθώς γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Αιγινιακό.
Αυτό, όμως, που προκάλεσε εντύπωση είναι η συμπεριφορά των οπαδών της Βέροιας
και του Πανσερραϊκού. Δείξαν μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα που ευτυχώς δεν ταιριάζει καθόλου στην Ελληνική.
Το αποκορύφωμα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ήταν όταν ενωμένοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει το παιχνίδι. Με μια φωνή, ενωμένοι τραγούδησαν δείχνοντας έναν πρωτόγνωρο ποδοσφαιρικό ´πολιτισμό´ για τα Ελληνικά δεδομένα.
Να τονίσουμε το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας μετά από προσπάθειες παραγόντων που δυστυχώς αποδείχθηκαν λίγοι και μικροί αποσύρθηκε πρόωρα από το πρωτάθλημα της Football League.Ωστόσο τα παιδία της Βασίλισσας του Βορρά συνεχίζουν να κρατούν ψηλά και με περηφάνια την σημαία της Βέροιας.
Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Μικρούς και μεγάλους. Χωρίς επεισόδια και  χουλιγκανισμούς.
Μανώλης Πεχλιβανίδης
«Από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007.
Να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία μελών μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Σερρών τους οπαδούς του συνδέσμου του Πανσερραϊκού CHE GUEVARA CLUB.
Φίλοι της ομάδας εκμεταλλευόμενοί την μη αγωνιστική ύπαρξη στους αγωνιστικούς χώρους της Βασίλισσας βρέθηκαν στη φιλόξενη πόλη των Σερρών να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν την προσπάθεια της τοπικής ομάδας απέναντι στον Αιγίνιακο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τους γηπεδούχους που εκτός των διοικητικών προβλημάτων που τους ταλανίζουν σήμερα είχαν σύμμαχο και την ατυχία.
Ιδιαίτερη μνεία και στον εκφωνητή του αγώνα που κατά την παρουσίαση των ομάδων έκανε αναφορά και στα δικά μας παρευρισκόμενα παιδιά.
Μετά τιμής από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ