Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, κατόπιν ανακοίνωσης της ΕΠΣ Ημαθίας και με σκοπό την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών (Νέων , Παίδων) σε συνάρτηση, της μέχρι τώρα αξιόλογης πορείας του παιδικού τμήματος στο πρωτάθλημα της
ένωσης μας, κατακτώντας επάξια τη 2η θέση και τη συμμετοχή στον τελικό της 13ης Μαίου 2018, συνεχίζει στη συγκρότηση τμήματος Νέων, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002- 2003 και 2004 καθώς και τη λειτουργία του παιδικού τμήματος με συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005- 2006, για την επόμενη  αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019.
Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να ενταχθούν στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιδικού πρωταθλήματος, ώστε να μετέχουν στο ανάλογο τμήμα για προπονήσεις μέχρι τη λήξη της χρονιάς στο τέλος Ιουνίου.
Οι προπονήσεις για το τμήμα Νέων θα γίνονται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στις 16:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , με την επίβλεψη του Τεχνικού υπευθύνου της ακαδημίας Κώστα Μουρτζίλα. 
Οι προπονήσεις για το Παιδικό τμήμα θα γίνονται κάθε Τρίτη - Πέμπτη στις 16:30  στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την επίβλεψη του προπονητή Ιωάννη Σουλιώτη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ