Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

H Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των 1ου και 2ου Γυμνασίων Βέροιας, διοργανώνουν εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-drive academy.25/5

H Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των 1ου και 2ου Γυμνασίων Βέροιας, διοργανώνουν εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-drive academy.
H παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαϊου, στο χώρο του κλειστού Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας, από την 9.30 π.μ. μέχρι και την 11.30 π.μ.

                Την παρουσίαση της σημαντικής για την οδηγική και κυκλοφοριακή συμπεριφορά των μαθητών ηλεκτρονικής πλατφόρμας, θα κάνει ο αρμόδιος προϊστάμενος του ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Γεωργιόπουλος Στράτος, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής Ημαθίας κ. Γιώργος Ουρσουζίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής της Βουλής για την οδηγική ασφάλεια, θα παραθέσει χρήσιμα στοιχεία για τα τροχαία ατυχήματα και την οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων.
                Θα χαιρετήσουν επίσης την εκδήλωση παράγοντες της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας.
                Η εκδήλωση προέκυψε ως αναγκαιότητα, για την κατανόηση από πλευράς των μαθητών, της σημαντικότητας της ορθής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ενηλίκων αλλά και ανηλίκων, ώστε να περιοριστούν τα τροχαία ατυχήματα και οι επιπτώσεις τους.
                Να σημειώσουμε ότι η εκπαιδευτική πλατφόρμα e-drive academy θα διδάσκεται από την επόμενη σχολική χρονιά στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Βέροια 22/05/2018
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Αρμόδιοι επικοινωνίας
Αρβανίτης Γιώργος πρόεδρος Ένωσης Γονέων Βέροιας, 6976970437
Δέλλας Θανάσης, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Βέροιας, 6936500076

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ