Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Έλληνας στρατιωτικός που υπηρετεί στην Αλεξάνδρεια συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα! Φωτογράφιζε περάσματα προσφύγων

Έλληνας στρατιωτικός που υπηρετεί στην περιοχή της Αλεξάνδρειας συνελήφθη στον Έβρο από τις ελληνικές αρχές το μεσημέρι της Κυριακής, να φωτογραφίζει παράνομα μαζί με έναν Άγγλο εργαζόμενο σε ΜΚΟ, περάσματα προσφύγων στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων. Ο αρχιλοχίας ακινητοποιήθηκε και
συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση. Αναμένεται με την κατάθεσή του να εξηγήσει τους λόγους που βρισκόταν στην περιοχή. Φέρεται να είναι και εκείνος μέλος της ΜΚΟ για τους πρόσφυγες, αλλά όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Ο ίδιος φέρεται να είπε στις αρχές ότι γνώρισε τον Άγγλο σε κάποιο hot spot για τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας στρατιωτικός δεν είχε δηλώσει άδεια και δεν βρισκόταν δικαιολογημένα το Σαββατοκύριακο στον Έβρο. Στη φωτογραφική του μηχανή, βρέθηκαν εικόνες από όλη τη ζώνη προκαλύψεως, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να δώσει απαντήσεις στις πιεστικές ερωτήσεις. Στη φωτογραφική του μηχανή, υπήρχαν εικόνες από τις εγκαταστάσεις με ναρκοπέδια. Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Αστυνομία, για τη σύλληψη του Βρετανού πολίτη.
O Έλληνας στρατιωτικός θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί και ενώπιον στρατιωτικού εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ