Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απατεώνες συγκεντρώνουν χρήματα στο όνομα της Πρωτοβουλίαςγια το Παιδί.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας
για το Παιδί ανακοινώνεται ότι έχει περιέλθει στην αντίληψη πολλών συμπολιτών μας και μας έχει καταγγελθεί η αντιποίηση του  Οργανισμού μας και των συμβόλων του, από άτομα που διενεργούν εράνους ή ζητούν χρήματα πουλώντας αντικείμενα, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι είναι μέλη ή
εκπρόσωποί μας.
Το πιο πρόσφατο κρούσμα απάτης που μας αναφέρθηκε αφορά σε προσπάθεια προσώπων
(που έφεραν και καρτελάκι με το λογότυπό μας), να πουλήσουν ημερολόγια που δήθεν εκδόθηκαν από εμάς, με σκοπό τη βοήθεια στο έργο μας.
Με αφορμή αυτά και παλαιότερα περιστατικά δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:
1.Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ποτέ δεν έχει βγάλει στο δρόμο (και ούτε πρόκειται να το κάνει) άτομα για να διενεργήσουν έρανο για λογαριασμό της. Ο τρόπος αυτός μας είναι άγνωστος και είναι  αταίριαστος με το πλαίσιο και τις αρχές  λειτουργίας που έχουμε θέσει.
2.Όλες οι προσπάθειες οικονομικής μας ενίσχυσης (Bazaar, λαχειοφόρος αγορά, άλλες εκδηλώσεις) είναι διαφανείς, ανακοινώνονται εκ των προτέρων και διενεργούνται από μέλη, στελέχη και εθελοντές μας, γνωστούς σε όλους.
3.Δεν έχουμε εκδώσει  ημερολόγιο για το 2017 και δεν διανέμουμε φυλλάδια με σκοπό την είσπραξη χρημάτων.
Κατόπιν αυτών παρακαλούμε θερμά τους φίλους και υποστηρικτές του έργου μας να μας αναφέρουν αμέσως παρόμοια περιστατικά που αντιλαμβάνονται ή να καλούν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, καθώς πρόκειται για προσπάθεια επιτήδειων να προσποριστούν οικονομικό όφελος εις βάρος τους και εις βάρος του Οργανισμού μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ