Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

Σχολιάζοντας τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου του 2016 αλλά και το νέο πλήγμα στον αγροτικό κόσμο του Δήμου με τις de minimis αποζημιώσεις για τις καταστροφές του καλοκαιριού, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για έναν κατ’ εξοχήν αγροτικό Δήμο όπως είναι αυτός της Βέροιας η κοινή λογική επιβάλει να υπάρχει μια Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης που να απασχολείται αποκλειστικά με τη ¨θωράκιση¨ του αγροτικού πληθυσμού του τόπου μας. Αυτή άλλωστε ήταν και κεντρική προεκλογική μας δέσμευση το 2014 που την επαναλαμβάνουμε και τώρα, καθώς επιμένουμε πως δεν μπορεί να εμπλέκεται το έργο της με εκείνο των Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως συμβαίνει τώρα.
Στον αγώνα των αγροτών μας ώστε να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα τους η δημοτική αρχή θα έπρεπε να είναι παρούσα ενεργά, να πρωτοστατεί στην προσπάθεια για ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και της ενίσχυσης του εισοδήματος των αγροτών και όχι να παρακολουθεί από απόσταση τις εξελίξεις.
Ο κύριος Βοργιαζίδης θα έπρεπε αυτές τις ημέρες να είναι στην Αθήνα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, να δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον της διοίκησης του Δήμου για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των αγροτών μας. Δυστυχώς, κατά την προσφιλή τακτική του, κρύβεται.
Εμείς, ως διοίκηση θέτουμε τη στήριξη των αγροτών που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας σε απόλυτη προτεραιότητα. Με σεβασμό στον πρωτογενή τομέα, θα απαιτήσουμε τη βελτίωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων, τη μείωση του κόστους παραγωγής και την ουσιαστική ανακούφιση και ενίσχυση γεωργών και κτηνοτρόφων.
Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».  

Ιωάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ