Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Έχετε ακούσει την... φερετροθεραπεία;


 Αισθάνεσαι πως αυτό που ζεις δεν σε ικανοποιεί καθόλου; Θέλεις να θέσεις καινούργιους στόχους, αλλά δεν έχεις ιδέα ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί; Ε τότε ετοιμάσου να πεθάνεις...

 Η ζωή αποτελεί ένα παιχνίδι γεμάτο περιπέτειες. Όταν όλα βαίνουν καλώς, στην επόμενη στροφή καραδοκεί η ανατροπή. Κάποιοι βρίσκονται σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε  κίνδυνο που εμφανίζεται στο δρόμο τους. Άλλοι πάλι παρακαλούν τη γη να ανοίξει να τους καταπιεί, ή λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά, ή παραιτούνται. Για την τελευταία ειδική κατηγορία ο Jung Lood δημιούργησε την Ακαδημία Φέρετρωνπροκειμένου να ξεφύγουν από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί!
"Μια φευγαλέα ματιά στην άβυσσο"!
  Ο Loon είναι ένας 39χρονος Κορεάτης, ο οποίος συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Δηλαδή σώζει ανθρώπινες ζωές μεν, αποσκοπώντας σε μεγάλα κέρδη δε! Καθώς λοιπόν έχει πιάσει το νόημα της ζωής για τα καλά, δημιούργησε μια σειρά σεμιναρίων, $25 ανά άτομο, όπου άνδρες και γυναίκες διαπραγματεύονται την έννοια της θνησιμότητάς τους. "Ουσιαστικά πρόκειται για μια φευγαλέα ματιά στην άβυσσο" δηλώνει ο ίδιος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  Η ασυνήθιστη ιδέα της περίεργης Ακαδημίας προήλθε από το μεγάλο συντελεστή τάσης αυτοκτονιών στη Νότια Κορέα, ο οποίος καθορίζεται από τον Οργανισμό Οικονομίας , Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Παρατηρώντας ότι ολοένα ο αριθμός αυξάνεται, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο για όσους αισθάνονται αδύναμοι να αλλάξουν τη πορεία των πραγμάτων .
"Παρακαλώ, περάστε στο φέρετρό σας"!
 Ο Jung διδάσκει στους μαθητές του πως να συντάξουν ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα με παραλήπτες μέλη της οικογένειας τους ή φίλους, τους προτρέπει να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά και να θέσουν νέους στόχους για την αιωνιότητα. Κατόπιν αφού ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο, ο καθένας ξεχωριστά μπαίνει στο φέρετρό του και παραμένει εκεί μέχρι να κλείσει ο δάσκαλος το καπάκι. Αφού φθάσει στο τέλος της αυτή η κηδεία με τους ζωντανούς, ο ενταφιασμένος αναγεννιέται και συνειδητοποιεί πόσο ωραία τελικά είναι η ζωή!
 "Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για όσους αισθάνονται απογοητευμένοι και επιθυμούν να αφήσουν όλα όσα δεν τους αρέσουν πίσω τους. Αφού, όπως λέμε "πιάσουν πάτο", τότε ξαναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους και κοιτούν μέσα από ένα άλλο, νέο, μεταλλαγμένο κύτταρο την ζωή τους. Αφού έρθουν σε επαφή με το απόλυτο σκοτάδι για αρκετή ώρα, η μια σκέψη διαδέχεται την άλλη με ταχύτητα φωτός. 
  Οτιδήποτε τους έχει στιγματίσει περνά σαν ταινία μπροστά από τα μάτια τους. Εκεί μέσα γίνεται η ανάσταση του εαυτού μας. Βγαίνεις και ξέρεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι! Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη διαδικασία αυτή χρήσιμη και απαραίτητη για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν νέες βάσεις και να φτιάξουν επάνω σε αυτές το νέο οικοδόμημά τους!"
  Τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!!
http://a-pistefto.blogspot.com
link 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...