Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ποιός λαός τρώει ληγμένα και δεν ξέρει να βράζει αυγό;

Αν η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, η Βρετανίδα νοικοκυρά δεν έχει… καμία σχέση!
Σύμφωνα με έρευνα σε 2.000 καταναλωτές, το 15% έχει σερβίρει φαγητό που έχει πέσει στο πάτωμα, το 10% έχει μαγειρέψει με ληγμένα υλικά, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που κατάφεραν να…δηλητηριάσουν τους καλεσμένους τους.
!
Η δημοσκόπηση δείχνει πως

οι Βρετανοί κάθε άλλο παρά καλοί οικοδεσπότες είναι: ένας στους δέκα μαγείρεψε με ληγμένα, το 13% δηλητηρίασε κατά λάθος κάποιον φίλο του και το 5% έχει ξεπαγώσει τρόφιμα χρησιμοποιώντας το πιστολάκι για τα μαλλιά, το σίδερο για τα ρούχα ή ακόμα και… συσκευή για σολάριουμ!
Κι αν δεν σας φτάνουν αυτά, τότε να σας ενημερώσουμε ότι το 27% έχει καταφέρει να βάλει φωτιά στο σπίτι και το 21% να κάψει τα φρύδια ή τα μαλλιά του την ώρα της γαστριμαργικής δημιουργίας…
Βέβαια, μόνο δημιουργία δεν το λες αυτό που γίνεται στις βρετανικές κουζίνες, όπου -σύμφωνα πάντα με την έρευνα- το βράσιμο ενός αυγού ή μίας πατάτας αλλά και η παρασκευή ομελέτας θεωρείται δύσκολη υπόθεση! Μάλιστα, τα παραπάνω θεωρούνται πιο δύσκολα και από το να φτιάξεις ένα φλαμπέ ή ένα φρικασέ!
Είναι μετά από αυτά να πας σε σπίτι Βρετανού για δείπνο; Α πα πα… Καλύτερα να κάνεις extreme sports να το ευχαριστηθείς κιόλας!


http://newsvolos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2603.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...