Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

σχετικα με το δημοσιευμα μας για τον μαθουσαλα της βεροιας λαβαμε απαντηση απο αναγνωστη μας προς αποκατασταση της αληθειας.


Απαντηση λαβαμε απο αναγνωστη μας σχετικα με την χθεσινη μας αναρτηση που αφορουσε τον φερομενο ως μαθουσαλα απο την βεροια που εζησε 151 χρονια και μπορειτε να το δειτε εδωhttp://ammosimathia.blogspot.com/2011/11/blog-post_8541.html.
Ο αναγνωστης μας επισυναπτει νεα στοιχεια που διαψευδουν το οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος εζησε
151 χρονια ,δειτε τι μας αναφερει
Στο άρθρο σας σχετικά με τον Μαθουσάλα της Βέροιας Δημήτριο Καμπανιάρη, απαντώ και παρακαλώ να δημοσιευτεί ανώνυμα, ότι ουδέποτε έζησε 151 χρόνια ο άνθρωπος αυτός. Σύμφωνα με τη σελίδα http://www.laosver.gr/news/articles/10934.html, ο Δημήτριος Καμπανιάρης που ήταν ζωγράφος, έζησε από το 1864 έως το 1944 και σκάρωσε αυτή την απάτη γιατί φιλοδοξούσε να ζήσει 151 χρόνια. Όμως έζησε μόνο 80. Σύμφωνα με τη σελίδα που σας ανέφερα, ο άνθρωπος αυτός δεν έγραψε στο σταυρό του τάφου του επίτηδες χρονολογία θανάτου, για να μην προδοθεί. Βέβαια, υπήρξε ένας κινέζος που έζησε περίπου 255 χρόνια και πέθανε το 1933. Μπορείτε να ψάξετε γι' αυτόν στην αγγλική wikipedia ή στο google. Σας χαιρετώ από την Καλαμάτα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΛΟΓΚ
Το παραπανω δημοσιευμα δεν ειναι απο δικο μας ρεπορταζ αλλα απο δημοσιεευμα που ειδαμε σε αλλο μπλογκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ