Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πολιτες Βεροιας. Μετά την πατάτα άρχισαν για αλεύρι και λάδι και ελιές .



Εκτός από τις πατάτες που συνεχίζονται οι παραγγελίες για το επόμενο Σάββατο 17-3-2012, άρχισαν οι παραγγελίες για λάδι και αλεύρι.
Το αλεύρι είναι μόνον από Ελληνικό σιτάρι και από την ΕΑΣ (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Κιλκίς. Είναι σε συσκευασία των πέντε κιλών. Ο χρόνος συντήρησης, θα είναι έξη μήνες, είναι αλεύρι για όλες τις χρήσεις και η τιμή του 0,50 λεπτά το κιλό.
Ακόμη, άρχισαν οι παραγγελίες και για λάδι. Πρόκειται για λάδι extra extra παρθένο, σε συσκευασίες των πέντε και δέκα έξι κιλών. Πιστοποιημένο και η πιστοποίηση είναι πάνω σε κάθε συσκευασία. Είναι
από την Φθιώτιδα και την συμφωνία την «έκλεισε» ό ίδιος ο Δήμαρχος Στυλίδας Γκλέτσος Απόστολος, ο οποίος ήρθε στη Βέροια, συνοδευόμενος από συνεταιριστές της περιοχής. Από την ίδια περιοχή, θα υπάρχουν και ελιές, συσκευασμένες σε συσκευασία vacuum, του ενός κιλού, σε τιμή πάλι δυο ΕΥΡΩ το κιλό.
Προσοχή στις παραγγελίες. Στην ιστοσελίδα των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» http://politesthsveroias.blogspot.com/ , υπάρχουν φόρμες παραγγελίας. Ξεχωριστές για κάθε προϊόν. Προσοχή πάλι. Μην μπερδέψετε τα προϊόντα συμπληρώνοντας τις παραγγελίες σας. Θα μας βοηθούσατε αφάνταστα, εάν κάνατε τις παραγγελίες σας από τις φόρμες αυτές στο διαδίκτυο και όχι τηλεφωνικά. Ας αφήσουμε το τηλέφωνο για ηλικιωμένους ή όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Είναι εξοντωτικό και καθόλου αποτελεσματικό για όλους μας το τηλέφωνο. Μιλάει συνεχώς, όλες τις ώρες.
Το τηλέφωνο για τις έκτακτες περιπτώσεις είναι το 6982171461 και αυστηρά για τις ώρες 10 με 12 το πρωί και 6 με 8 το απόγευμα, κάθε μέρα.
Η διάθεση του αλευριού, του λαδιού και της ελιάς, θα γίνει άμεσα και ανάλογα βέβαια με τις παραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση, έγκαιρα θα υπάρξει ενημέρωση και απο το διαδίκτυο και απο τις εφημερίδες.
Να είστε όλοι καλά. Τώρα που άρχισε, δεν θα σταματήσει. Θα έρθουν και άλλα προϊόντα της Ελληνικής γής. Θα είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον Έλληνα παραγωγό, μακριά από μεσάζοντες. Να υποστηρίξουμε την δική μας παραγωγή, τα δικά μας προϊόντα, που και άριστης ποιότητας μπορεί να είναι και φθηνά. Και για την Βέροια, πρώτα εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα και μετά την ανταγωνιστική τιμή. Οι εθελοντές μας, απλά, βοηθάνε την διαδικασία και τους παραγωγούς που είναι πάντα παρόντες τις ώρες της διάθεσης.
Καλή συνέχεια σε όλους. Με την βοήθειά σας να γίνουν όλα ευκολότερα και όχι εξοντωτικά.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

2 σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ