Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΑΛΜΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο Λ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ
Αν και δεν σχολιαζουμε τα δελτια τυπου εντούτοις δεν μπορουμε παρα να παρατηρησουμε αν ο κος τσαβδαριδης ρωτησε την εν λογω βιομηχανια γιατι οι αγροτες μελη  της ειναι ακομη ανεξόφλητοι απο την περσινή σαιζον στα συμπυρηνα ροδακινα?
Τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Κοινοπραξίας Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων ΑΛ.Μ.ΜΕ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Τσαβδαρίδης όπου συναντήθηκε με διευθυντικά της στελέχη, από τα οποία ενημερώθηκε  για τις προοπτικές της μεταποίησης  τη φετινή, δύσκολη οικονομική, χρονιά. Ο κ.
Τσαβδαρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία  της σημαντικής αυτής βιομηχανίας , καθώς και για το μέλλον της μεταποίησης  των αγροτικών μας προϊόντων στην Ημαθία, ενώ συνομίλησε και με εργαζόμενους της  ΑΛ.Μ.ΜΕ. Μετά  το πέρας της επίσκεψης έκανε την εξής δήλωση: «Το μέλλον της οικονομικής επανάκαμψης της χώρας και της Ημαθίας είναι συνυφασμένο με την παραγωγή και τη μεταποίηση των αγροτικών μας προϊόντων.
Με χαρά επισκέφθηκα σήμερα την ΑΛ.Μ.ΜΕ, η οποία είναι από τις εξαγωγικές αιχμές του δόρατος της Ημαθίας και η ελληνική πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός της, σε τούτη την προσπάθεια. Για να γίνει όμως πραγματικότητα η επανάκαμψη της χώρας και της περιφερειακής μας ενότητας, οι Ημαθιώτες στις εκλογές της 6ης Μαΐου  οφείλουν να εμπιστευτούν τους άξιους και τους ικανούς. Οφείλουν να εμπιστευτούν άτομα που έχουν δουλέψει και έχουν βγάλει μεροκάματο στη ζωή τους και προσπαθούν επί σειρά ετών για την αναβάθμιση του εξαγωγικού επιχειρείν της Ημαθίας. Οφείλουν να εμπιστευτούν τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά σε τούτη την προσπάθειαΤους διαβεβαιώνω από την επομένη των εκλογών το πρώτο μου μέλημα, με την εκλογή μου στη Βουλή των Ελλήνων, θα είναι η συμμετοχή μου στην οικονομική αναγέννηση της Ημαθίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ