Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!!

Φωτογραφία: ΦΩΤΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΜΕ
Τεραστια επιτυχία σημειωσε χθες κυριακη η μεγαλη εκδηλωση στην ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ με την παραδοσιακη βραδυα που διοργανωσε ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΜΟΥ.
Πραγματικη κοσμοσυρροή καθως συμφωνα με τις εκτιμήσεις μας ο κοσμος ξεπερασε τα 500 ατομα .
Στην εκδηλωση ελαβαν μερος ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ο Π Σ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ο πσ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ο ΠΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ και ο ΠΣ ΑΜΜΟΥ.
Η ορχηστρα παραδοσιακων χορών του Φ ΠΑΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ καθως και η χορωδία του συλλογου
μικρασιατων.Οι συλλογοι παρουσιασαν τα πολυ ωραια χορευτικα τους με το παιδικο του ΑΜΜΟΥ να κλεβει τα περισσοτερα χειροκροτηματα Επειτα τον λόγο ειχε ο κοσμος που ανεβηκε στην πιστα και γλεντησε μεχρι τα μεσανυχτα με ποντιακα ντοπια μικρασιατικα κα.
Πολυ καλη η οργανωση απο τον συλλογο του ΑΜΜΟΥ με ολους τους εθελοντες να δινουν  τον καλυτερο εαυτο τους ,τις ψησταριες να εχουν παρει φωτια και το ποτο να ρέει αφθονο
Διακριναμε μεταξυ των αλλων την δημαρχο βεροιας Χ Ουσουτζογλου τον  δημοτικο συμβουλο Π Παυλιδη τον ηγουμενο της μονης ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ στην ΧΑΛΚΙΔΑ πατερα ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ενω σαν να ειδαμε και τον βουλευτη ημαθιας κο ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ.
Ηταν πραγματικα μια πολυ επιτυχhμενη εκδηλωση και τα συνγχαρητηρια στους διοργανωτες καθως και στον κοσμο που τιμησε με την παρουσια του την εκδηηλωση και το χωριο
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ