Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ :ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ.


Πληθαίνουν στο νομό τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της διακοπής

Αδυναμία να πληρώσουν ακόμα και τους λογαριασμούς ρεύματος εμφανίζουν δεκάδες νοικοκυριά, καταστήματα και επιχειρήσεις στην Ημαθία.
Η οικονομική κρίση πλήττει πολλές οικογένειες στο νομό, με αποτέλεσμα η τακτοποίηση της υποχρέωσης στη ΔΕΗ να έχει εξελιχθεί σε «βραχνά», οι λογαριασμοί να
μένουν ανεξόφλητοι και οι πολίτες να βρίσκονται αντιμέτωποι με την διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταναλωτές που σπεύδουν καθημερινά στα γραφεία της ΔΕΗ στην Βέροια ζητώντας διακανονισμό για την σταδιακή εξόφληση των οφειλών τους, ωστόσο η οικονομική κατάσταση αρκετών νοικοκυριών είναι τέτοια που ούτε στον διακανονισμό μπορούν να αντεπεξέλθουν. Έτσι, δεν αποφεύγονται σε πολλές περιπτώσεις οι διακοπές στην παροχή της ηλεκτροδότησης.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΗ, οι μισοί εκ των πελατών της επιχείρησης στο νομό Ημαθίας οφείλουν χρήματα από λογαριασμούς που έχουν λήξει και δεν έχουν πληρωθεί, καθώς το ποσοστό των ανεξόφλητων λογαριασμών ανέρχεται κοντά στο 50%.
ΠΗΓΗ http://www.laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...