Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ



Έχοντας στο πλευρό του τη συμπαράσταση 4.500 φίλων του, ο ΠΑΟΚ αναζητά την πρώτη του νίκη ύστερα από δύο παιχνίδια απέναντι στη Βέροια για να παραμείνει στη 2η θέση του πρωταθλήματος.
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Βέροια στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχει ξεχάσει πως είναι η χαρά της νίκης, καθώς την αγνοεί στα τελευταία της
επτά παιχνίδια. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να βρεθεί στις θέσει του υποβιβασμού και να θέλει άμεσα το θετικό αποτέλεσμα, για να μπορέσει να ξεφύγει και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Στο τελευταίο της παιχνίδι με την Κέρκυρα, απέσπασε το βαθμό και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον Παντελή Καφέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε. Κατά τα άλλα εκτός είναι οι Ζε Βίτορ, Τόμας και Βεργώνης.
Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Καφές, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Μπαργκάν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Μπελόν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Παυλίδης.
Εντός… έδρας παίζει ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ στη Βέροια. Αυτό γιατί, θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 4.5000 φίλων του και έτσι το κλίμα θα είναι γνώριμο για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη. Ο «δικέφαλος» του Βορρά στα τελευταία του δύο παιχνίδια δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και θέλει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στη 2η θέση και θα μπορέσει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.
Με δύο άσχημα νέα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Βέροια, καθώς εκτός «μάχης» τέθηκαν οι Γιώργος Κατσικάς και Λίαμ Λόρενς, την ώρα που τιμωρημένος είναι ο Σανθ Χακόμπο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Βιβιάν.
http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...