Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΕΦΕΤ: Ανάκληση εμφιαλωμένων νερών


ΕΦΕΤ: Ανάκληση εμφιαλωμένων νερώνΤο βακτήριο Pseudomonas Aeruginosa (πυοκυανική ψευδομονάδα) εντόπισε ο ΕΦΕΤ σε μια παρτίδα εμφιαλωμένων νερών και απαίτησε από την εταιρία να ανακαλέσει την παρτίδα.
Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων που αφορά στον έλεγχο των εμφιαλωμένων νερών σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς προϊόντος.
Πρόκειται για το προϊόν «φυσικό μεταλλικό νερό ΚΡΙΝΟΣ», σε συσκευασία 1.5 L, με ημερομηνία λήξης : 7/11/13 και με αριθμό παρτίδας : LOT 121107. Το προϊόν εμφιαλώνεται από την εταιρεία « Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος &
Υιός Ο.Ε. », στην Ροδοδάφνη Αιγίου, Τηλ. : 26910-71456, Fax : 26910-71970.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από τηναγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.
http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...