Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ημαθίας στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των αγροτών του νομού μας



Αγρότες της Ημαθίας ροδακινοπαραγωγοί,
στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα σας για τα ιερά αιτήματα πληρωμής της παραγωγής σας και του μόχθου σας. Το δικαίωμά σας για μια αξιοπρεπή διαβίωση εσάς και των οικογενειών σας .
Τα προβλήματά σας είναι απόρροια της μνημονιακής πολιτικής και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες που έκλεισαν τα
μαγαζιά τους, τα εκατομμύρια εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και πάνω από όλα οι νέοι που τους στερούν το μέλλον τους οι καταστροφικές πολιτικές της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης Σαμαρά.
Απέναντι στην μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης της τρόικας (Ν.Δ.,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ) η απάντηση δεν μπορεί να είναι μόνο ο μεμονωμένος αγώνας κάθε ομάδας χωριστά αλλά ο κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων και των ανέργων, όλων των τάξεων, όλων των κοινωνικών ομάδων. Και μάλιστα σήμερα ο πολιτικός αγώνας για μην συνηθίσουμε την φτώχεια και την εξαθλίωση, να μην επιτρέψουμε να μας ξεπουλήσουν στον κάθε Σάλα, ιδιοκτήτη της «Αγροτικής».
Οι ενωτικοί αγώνες του λαού μας πρέπει να στοχεύουν στην ακύρωση του μνημονίου και της βάρβαρης πολιτικής λιτότητας, στη αναδιανομή του πλούτου, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην οικονομική ανάπτυξη με διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και σε ευρωπαϊκή λύση για τα δημόσια χρέη με σύγχρονες βαθιές ριζοσπαστικές αλλαγές.
Να γίνει ο πρωτογενής τομέας που έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα βασικός πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Δεν μπορεί από το ροδάκινο το κράτος να κερδίζει πολύτιμο συνάλλαγμα, οι βιομηχανίες και οι έμποροι να έχουν πουλήσει το 100% με υπερκέρδη και οι παραγωγοί να είναι απλήρωτοι και να οδηγούνται σε χρεωκοπία .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ