Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΙΚΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ


Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στα χωρια της ημαθιας.Σήμερα είχαμε κρούσμα στην ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ οπου άγνωστο πως μερα μεσημέρι άγνωστοι μπήκαν σε σπιτι και αφαίρεσαν χρήματα κοσμήματα και τιμαλφή.Οι δραστες εισήλθαν στην οικία σπάζοντας ενα μικρο παράθυρο απο το μπάνιο του σπιτιου.

Εντύπωση προκαλεί η ωρα που έδρασαν οι διαρρήκτες δηλαδή απο 12 εως 1  το μεσημέρι και πως κανείς δεν ειδε και δεν άκουσε τίποτα.Το θράσος περισσεύει πλεον απο τους διαφορους κακοποιους ελλείψει φυλαξης και στο γενικοτερο πλεον κλιμα της οικονομικης κρισης τα κρουσματα αυξανονται ραγδαια με την αστυνομια να αδυνατει να ανταπεξελθει καθως η διαλυση της απο τις πολιτικες της τροικα εχουν δυσμενεις επιπτωσεις στο αξιομαχο της.

1 σχόλιο:

  1. Καλό θα ήταν να λαμβάνούμε όλοι μας , μέτρα ασφαλείας για να προφυλάξουμε τις περιουσίες μας. Απλές σύμβουλές είναι έλεγχος οτι κλειδώνουμε και ασφαλίζουμε πόρτες παράθυρα , ειδοποίηση γειτώνων για την απουσία μας , κόψιμο μεγάλων δένδρων που θα βοηθούσαν να κρυφτούν οι επίδοξοι διαρρήκτες , απομάκρυνση εργαλείων όπως σκάλες , κατσαβίδια κλπ απο την αυλή των σπιτιών. Τέλος η ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμου μπορεί να φανέι σωτήρια μιας και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ