Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ--ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΩΝΙΗ Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θέλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τους «QUEEN BOYZ» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο κλειστό της Αρναίας συμπαραστεκόμενοι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Στρατώνι δημιουργώντας
παράλληλα μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Η μεγαλειώδης και δυναμική παρουσία του κόσμου, παρόλο την ταλαιπωρία που υπέστη κατά την διάρκεια μεταφοράς, εμψύχωσε παίχτες και προπονητές και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης νίκης της ομάδας μας.

Θέλουμε δύο ακόμη νίκες για να σιγουρέψουμε την άνοδο μας στην Α2. Ζητούμε από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να συμπαρίσταται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες είναι σκληρή και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων σε ΚΑΘΕ αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Όλοι μαζί για την κορυφή !!!!

Ευχαριστήριο σε Στρατώνι

Επίσης ευχαριστούμε παίχτες, προπονητές αλλά και την Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Στρατωνίου για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ