Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ - Μηχάνημα "ανασταίνει" νεκρούς από έμφραγμα!


Πρόκειται για ένα ιατρικό θαύμα και δεν είναι άλλο από την ανακάλυψη ενός μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορεί να επαναφέρει στη ζωή καρδιοπαθείς ακόμα και επτά ώρες μετά το θάνατο τους!...
Ονομάζεται "ECMO" και ήδη χρησιμοποιείται τακτικά στην Ιαπωνία και
τη Νότια Κορέα, ενώ γίνεται προσπάθεια να είναι διαθέσιμα σε νοσοκομεία και ασθενοφόρα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συγκεκριμένη μηχανή όπως αναφέρει η "Dailymail" έχει τη δυνατότητα να κάνει τη δουλειά της καρδιάς, αφού λαμβάνει αίμα από το σώμα και το απαλλάσσει από τα απόβλητα διοξειδίου του άνθρακα ενώ στη συνέχεια επαναφέρει το οξυγόνο, σώζοντας έτσι τους παθόντες από βέβαιο θάνατο.

Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες ένας μικρός αριθμός καρδιοπαθών προλαβαίνουν να φτάσουν στο νοσοκομείο και ακόμα λιγότεροι επιβιώνουν, ειδικότερα για την Βρετανία τα νούμερα είναι ενδεικτικά:

Περίπου 60.000 είναι οι Βρετανοί που παθαίνουν ανακοπή κάθε χρόνο και μόλις 10.000 προλαβαίνουν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Από αυτούς μόλις οι 3.000 επιβιώνουν...

Στη νοτιοανατολική Ασία οι γιατροί προχωρούν σε επανεκκίνηση της καρδιάς στο 70% με 90% περιπτώσεων ενώ στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο μόλις στο 20-25%.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας από την Ιαπωνία που επανήλθε στη ζωή επτά ολόκληρες ώρες αφού είχε διαγνωστεί ο θάνατός της λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών...

Το σώμα της ψύχθηκε γρήγορα, συνδέθηκε με ένα μηχάνημα ECMO που μετέφερε οξυγόνο στο αίμα της και το ζέστανε μέχρι που άρχισε να αναπνέει ξανά.

Ένα ακόμα πρόσφατο παράδειγμα είναι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Φαμπρίς Μουάμπα (Fabrice Muamba), που σώθηκε χάρη σε αυτή τη σχετικά νέα διαδικασία της ψύξης του σώματος, όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα της Τότεναμ την περασμένη σεζόν.

Το σώμα του ψύχθηκε και στη συνέχεια τον επαναφέρανε στο νοσοκομείο του Λονδίνου, 90 λεπτά μετά την καρδιακή προσβολή που δέχτηκε στον αγωνιστικό χώρο του "White Hart Lane"...

Σύμφωνα με τους ερευνητές ο ασθενής μετά από την "ανάστασή" του από το επαναστατικό αυτό μηχάνημα που αλλάζει τις ανθρώπινες θεωρίες και γνώσεις για τοβ θάνατο, θα βγαίνει από το νοσοκομείο χωρίς καμία εγκεφαλική βλάβη η πρόβλημα σε κάποιο άλλο ζωτικό όργανο!
http://www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ