Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αίτηση για πτώχευση υπέβαλε η Nutriart (Κατσέλης)

Αίτηση κήρυξης σε πτώχευση υπέβαλε σήμερα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013 η Nutriart, μετά την αδυναμία της να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό της τα τελευταία χρόνια. 
Η επιδείνωση της κρίσης όμως, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και
υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.
Η υποβληθείσα αίτηση πτώχευσης θα εγκριθεί και από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που θα συγκληθεί για τον σκοπό αυτό.
Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α.
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Nutriart ΑΒΕΕ, από 21 Ιουνίου 2013, αποφάσισε για την προστασία των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη καθόσον η εταιρεία ενημέρωσε με ανακοίνωση της, ότι υπέβαλε σήμερα αίτηση κήρυξης σε πτώχευση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013, λόγω αδυναμίας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της.


Πηγή: http://www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ