Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ 0,50 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΥΡΗΝΟ.ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.

Μόλις λίγες ώρες κατάφερε να διατηρηθεί η τιμή των 50 λεπτών το κιλό με την οποία αγόραζαν οι βιομηχανίες τα τελευταία όψιμα συμπύρηνα ροδάκινα από τα ορεινά της κεντρικής Ελλάδας. Και ενώ η έλλειψη πρώτης ύλης έδωσε τη δυνατότητα στα μεταποιητικά εργοστάσια να ανακοινώσουν τόσο υψηλή τιμή, η χαρά των παραγωγών δεν
κράτησε αρκετά, καθώς ξεσηκώθηκαν οι καλλιεργητές του κάμπου, που έδωσαν λίγο καιρό νωρίτερα το προϊόν τους, σε αισθητά χαμηλότερη τιμή, στα 32 λεπτά κατά μέσο όρο.
Σήμερα, λοιπόν, η αγορά άλλαξε ξανά ρότα και πληρώνει το ροδάκινο σε τιμές 10% υψηλότερα από τη μέση τιμή της φετινής σεζόν, στα 35 με 36 λεπτά το κιλό. Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ του Agronews,  οι τιμές για τα στέκια διαμορφώνονται στα 34 λεπτά το κιλό, δύο λεπτά δηλαδή παραπάνω από τη μέση τιμή της σεζόν και στους συνεταιρισμούς στα 36 λεπτά (4 λεπτά παραπάνω)
http://www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...