Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΟΒΕΖΙΚ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ.

ΣΧΟΛΙΟ
Η Μαρια Οβεζικ που κερδισε φετος την υποτροφια του ιδρυματος ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ελκει την καταγωγη της κατα το μισο απο τον ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ μιας και ο πατερας της καταγεται απο την περιοχη και διαμενει στο Μακροχωρι,διπλη τιμη συνεπως και για τις δυο περιοχες,απο εμας τα θερμα μας συγχαρητηρια στην ιδια καθως και στους γονεις της Ανδρεα και Αννα

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤhttp://www.inveria.gr
 Η ποντιακής καταγωγής Μαρία Οβεζίκ, μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Μακροχωρίου, είναι η φετινή δικαιούχος
της υποτροφίας του Ιδρύματος "Παναγία Σουμελά", που δίνεται κάθε χρόνο, στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις 13 Απριλίου 2003.

Την υποτροφία στην αριστεύσασα μαθήτρια της Β' Λυκείου, με βαθμό 19.8, παρέδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά Γεώργιος Τανιμανίδης, μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, στο Ναό της Παναγίας Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...