Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΤΟ ΗΜΑΘΙΑΣ.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΛΥΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Μαυρη μερα ξημερωσε για την Ημαθια και το Μακροχωρι μετα την τραγικη ειδηση του θανατου δυο νεων παιδιων ενος αντρα 24 ετων και μιας κοπελας 20 που ηταν αδερφια οταν τα ξημερωματα της κυριακης προς δευτερα η μοτοσυκλετα που οδηγουσε ο 24χρονος εφυγε απο την πορεια της και
συγκρουστηκε σε τοιχο στον Διαβατο Ημαθιας.Η συγκρουση ηταν σφοδρη και τα δυο παιδια χτυπησαν στο κεφαλι με αποτελεσμα τον ακαριαιο θανατο.Στην περιοχη κατεφθασαν περιπολικα και το ΕΚΑΒ αλλα ηταν αργα για τα δυο αδερφια.Προανακριση διενεργειτε απο την τροχαια.
Τα θερμα μας συλλυπητηρια στην οικογενεια των θυματων.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΛΥΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

3 σχόλια:

  1. Einai duskolo polu na xaneis dikous s an8rwpous, exw xasei k egw prin 4 xronia k ponaw akoma....8a ponaw alla pisteuw pws oso pernaei o kairos 8a ligosteuei o ponos k 8a menoun oi kales stigmes. Lene oti o xronos einai o kaluteros giatros, to pisteuw. To mono pou exw na pw einai sullhphthria sth oikogeneia k kouragio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεινα αναυδος. Τυχαια γνωρισα και μιλησαμε την κοπελα του αδικοχαμενου παλικαριου. δεν το ειχα διαβασει στο internet. το εμαθα τυχαια απο την ιδια. η οικογενεια εχει αλλο ενα παιδι, ευτυχως. συλληπητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ