Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ 2014 -- ΑΓΕΛΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΡΟΜΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.ΦΩΤΟ

Βγήκαν τσάρκα τα αδέσποτα σκυλιά σήμερα το πρωί στην Βεροια οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που τράβηξε φίλος αναγνώστης.Πάνω απο δέκα σκυλιά βολταριζαν στην οδο Μητροπόλεως στην πιο κεντρική οδο της πόλης σπέρνοντας τον φόβο σε περαστικούς που τα έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους.Το πρόβλημα με τα αδέσποτα τείνει να γίνει εκρηκτικό για την Βεροια
και δυστυχώς λύσεις δεν βλέπουμε και δεν εννοούμε φυσικά να τα θανατώσουν σε καμιά περίπτωση δεν είναι λύση οι φολες ,ειναι απανθρωπιά καιτην καταδικάζουμε.Κάτι αλλο πρέπει να βρεθεί για τα άμοιρα αυτά ζώα απο τον Δημο τις φιλοζωικές και όποιον άλλο πολίτη επιθυμεί να συμβάλει.

4 σχόλια:

  1. αφηστε τα σκυλακια ησυχα !! δε σας φταινε σε τιποτα !! αν γινει παλι κανα περιστατικο με φολες οπως αυτο που εγινε πριν αρκετο καιρο και δυσφημισε την πολη ολοκληρη, τοτε καλα θα ειναι να ανακυρηχτει η Βεροια ως η πλεον αφιλοξενη και με πολιτες χαμηλου επιπεδου νοημοσυνης σε ολη την Ελλαδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λύση είναι οι φόλες, αλλά, δυστυχώς, είναι παράνομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω λεω να φας εσυ τη φολα !!!πηγαινε σε εναν γιατρο να σε κοιταξει!!!αιντε.. ανωμαλε ε, ανωμαλε

      Διαγραφή
  3. η λύση είναι φόλες, σε δίποδα ζώα όμως που θεωρούν οτι έχουν δικαίωμα στη ζωή και τον θάνατο κάποιων άλλων, τετράποδων ζώων, επειδή και μόνο είναι σε χαμηλότερη θέση στην τροφική αλυσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ